Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019

Με λευκή μπλούζα εργαστηρίου η Μις Αμέρικα 2020

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2019

Η Καμίλ Σρίερ από τη Βιρτζίνια έκλεψε τις καρδιές της κριτικής επιτροπής.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Mια βιοχημικός από τη Βιρτζίνια κέρδισε τον διαγωνισμό Μις Αμέρικα 2020, συνεπαίρνοντας την κριτική επιτροπή με ένα επιστημονικό πείραμα, που ξεπέρασε όλα τα στερεότυπα του διαγωνισμού ομορφιάς. Η Καμίλ Σρίερ υπερίσχυσε 50 άλλων υποψηφίων και στέφθηκε νικήτρια στον τελικό, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πόλη Ούνκασβιλ του Κονέκτικατ.
Η 24χρονη καλλονή εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή, καθώς εμφανίστηκε με λευκή μπλούζα εργαστηρίου και πραγματοποίησε ένα χημικό πείραμα, στο πλαίσιο του διαγωνισμού ταλέντου της εκδήλωσης. Η ομορφότερη γυναίκα των ΗΠΑ κέρδισε μία υποτροφία 50.000 δολαρίων και επί ένα χρόνο οφείλει να εκτελεί τα καθήκοντα του τίτλου της.
Στην ομιλία της μετά τη στέψη, η Μις Αμέρικα 2020 Καμίλ Σρίερ τόνισε ότι «ελπίζει πως θα καταφέρει να σπάσει τα στερεότυπα σχετικά με τη σημασία του να είσαι Μις Αμέρικα το 2020». Η νεαρή γυναίκα κατέχει ήδη δύο προπτυχιακούς πανεπιστημιακούς τίτλους σε επιστημονικούς τομείς και μελετά για το διδακτορικό της στη φαρμακολογία, στο Πανεπιστήμιο Virginia Commonwealth.
Απευθυνόμενη προς την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού (στην οποία συμμετείχαν η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Κέλι Ρόουλαντ, ο Αμερικανός παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων Καράμο Μπράουν και η Καναδή ηθοποιός Λόρεν Ας) τόνισε ότι «η Μις Αμέρικα είναι κάποια που πρέπει να προσφέρει μόρφωση».
Την επόμενη χρονιά, όταν η Σρίερ θα εκτελεί τα καθήκοντά της ως Μις Αμέρικα, θα προωθήσει και το πρόγραμμα «Mind Your Meds», που στοχεύει στην αποτροπή της χρήσης ναρκωτικών από εφήβους και στην προώθηση της ασφάλειας των παιδιών. Η νίκη της θεωρείται πολύ σημαντικό βήμα προς την ορθή κατεύθυνση, καθώς απομακρύνει τον θεσμό από την παραδοσιακή μορφή των διαγωνισμών ομορφιάς. Αλλωστε, από το 2018, ο θεσμός αποπειράται να εμφανίσει ένα εντελώς νέο πρόσωπο, έχοντας καταργήσει το τμήμα εμφάνισης των υποψηφίων με μαγιό, όπως εξάλλου και τα κριτήρια που αφορούν αποκλειστικά την εξωτερική εμφάνιση.
Σήμερα, οι διαγωνιζόμενες πρέπει να επιδείξουν τα ταλέντα τους, ενώ στην «παραδοσιακή συνέντευξη» από την κριτική επιτροπή οφείλουν να απαντήσουν σε ερωτήματα σχετικά με το πάθος τους, την οξύνοιά τους, όπως και το πώς αντιλαμβάνονται τον ρόλο της Μις Αμέρικα.
Η τηλεοπτική δημοσιογράφος και πρώην Μις Αμέρικα 1989 Γκρέτσεν Κάρλσον, η οποία το 2018 ανακοίνωσε τις μεταρρυθμίσεις του θεσμού, τόνισε ότι «πλέον δεν θα κρίνουμε τις διαγωνιζόμενες από την εξωτερική, φυσική τους εμφάνιση. Και αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό». Η Σρίερ, από την πλευρά της, στις αρχές του έτους είχε δηλώσει πως βασικός στόχος της συμμετοχής της στον διαγωνισμό ήταν «να σπάσουν τα στερεότυπα» για όσες κοπέλες διαγωνίζονται με στόχο να στεφθούν Μις Αμέρικα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου