Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Απεβίωσε την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, η κ. Άννα Χιονίδης


Απεβίωσε την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, η κ. Άννα Χιονίδης το γένος Ανδρεάδης από το Newton, MA.  Ήταν σύζυγος του αείμνηστου ιατρού αναισθησιολόγου Κωνσταντίνου Χιονίδη (SNOW) πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων.  Ήταν κόρη των Ιωάννη και Σιμέλας Ανδρεάδης.
Αφήνει πίσω της την κόρη της Μαγδαλινή Τυπάλδη, σύζυγος αυτής Archie, και τα εγγόνια της Ιωάννη και Δημήτρη.

Η σορός της κ. Άννα Χιονίδης θα τεθεί σε κοινό προσκύνημα την Πέμπτη το πρωί, 2 Ιανουαρίου στις 9:00πμ-10:00πμ στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Weston, Massachusetts και στις 10:00πμ θα γίνει η εξόδιος ακολουθία από τον ανωτέρω ναό.  Η ταφή θα γίνει στο Interment Newton Cemetery. 

Αντί άνθη η οικογένεια επιθυμεί να σταλούν χρηματικές δωρεές εις μνήμη της Άννας Χιονίδη στο New England Hellenic Medical & Dental Society, 9 Newbury St., 6th Floor, Boston, MA 02116

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων θα παρευρεθεί στην κηδεία της Άννας Χιονίδη, το γένος Ανδρεάδη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΗΣ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου