Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019

Απεβίωσε την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, η κ. Άννα Χιονίδης


Απεβίωσε την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, η κ. Άννα Χιονίδης το γένος Ανδρεάδης από το Newton, MA.  Ήταν σύζυγος του αείμνηστου ιατρού αναισθησιολόγου Κωνσταντίνου Χιονίδη (SNOW) πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων.  Ήταν κόρη των Ιωάννη και Σιμέλας Ανδρεάδης.
Αφήνει πίσω της την κόρη της Μαγδαλινή Τυπάλδη, σύζυγος αυτής Archie, και τα εγγόνια της Ιωάννη και Δημήτρη.

Η σορός της κ. Άννα Χιονίδης θα τεθεί σε κοινό προσκύνημα την Πέμπτη το πρωί, 2 Ιανουαρίου στις 9:00πμ-10:00πμ στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Weston, Massachusetts και στις 10:00πμ θα γίνει η εξόδιος ακολουθία από τον ανωτέρω ναό.  Η ταφή θα γίνει στο Interment Newton Cemetery. 

Αντί άνθη η οικογένεια επιθυμεί να σταλούν χρηματικές δωρεές εις μνήμη της Άννας Χιονίδη στο New England Hellenic Medical & Dental Society, 9 Newbury St., 6th Floor, Boston, MA 02116

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων θα παρευρεθεί στην κηδεία της Άννας Χιονίδη, το γένος Ανδρεάδη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΗΣ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου