Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019

Tesla: Ο Μασκ παίρνει δάνειο $1,4 δισ. από κινεζικές τράπεζες για υπερεργοστάσιο


Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου, 2019

Το εργοστάσιο στη Σαγκάη είναι το επίκεντρο των φιλοδοξιών της εταιρείας να αυξήσει τις πωλήσεις στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο

Σε νέο πενταετές δάνειο ύψους 10 δισ. γουάν (1,4 δισ. δολάρια), για την ενίσχυση του εργοστασίου στη Σαγκάη, συμφώνησαν η αμερικανική κατασκευαστική εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων Tesla και μια σειρά κινεζικών τραπεζών, όπως μεταδίδει το Reuters.
Μέρος του νέου δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση του προηγούμενου δανείου. Οι κινεζικές τράπεζες έχουν ήδη προσφέρει στην Tesla ένα δάνειο ύψους 3,5 δισ. γουάν, η οποία αναμένεται να εξοφληθεί στις 4 Μαρτίου 2020, σύμφωνα με την κατάθεση της αυτοκινητοβιομηχανίας στην αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Το επιτόκιο του νέου δανείου θα είναι σταθερό στο 90% του ετήσιου επιτοκίου της Κίνας, το ίδιο με το δάνειο 3,5 δισ. γουάν. Αυτό είναι ένα ποσοστό που οι τράπεζες της Κίνας προσφέρουν στους καλύτερους πελάτες τους.
Το εργοστάσιο, το οποίο είναι το πρώτο εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων της Tesla εκτός των ΗΠΑ, είναι το επίκεντρο των φιλοδοξιών της εταιρείας να αυξήσει τις πωλήσεις στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο και να αποφύγει υψηλότερους δασμούς εισαγωγής που επιβάλλονται στα αμερικανικά αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου