Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Tesla: Ο Μασκ παίρνει δάνειο $1,4 δισ. από κινεζικές τράπεζες για υπερεργοστάσιο


Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου, 2019

Το εργοστάσιο στη Σαγκάη είναι το επίκεντρο των φιλοδοξιών της εταιρείας να αυξήσει τις πωλήσεις στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο

Σε νέο πενταετές δάνειο ύψους 10 δισ. γουάν (1,4 δισ. δολάρια), για την ενίσχυση του εργοστασίου στη Σαγκάη, συμφώνησαν η αμερικανική κατασκευαστική εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων Tesla και μια σειρά κινεζικών τραπεζών, όπως μεταδίδει το Reuters.
Μέρος του νέου δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση του προηγούμενου δανείου. Οι κινεζικές τράπεζες έχουν ήδη προσφέρει στην Tesla ένα δάνειο ύψους 3,5 δισ. γουάν, η οποία αναμένεται να εξοφληθεί στις 4 Μαρτίου 2020, σύμφωνα με την κατάθεση της αυτοκινητοβιομηχανίας στην αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Το επιτόκιο του νέου δανείου θα είναι σταθερό στο 90% του ετήσιου επιτοκίου της Κίνας, το ίδιο με το δάνειο 3,5 δισ. γουάν. Αυτό είναι ένα ποσοστό που οι τράπεζες της Κίνας προσφέρουν στους καλύτερους πελάτες τους.
Το εργοστάσιο, το οποίο είναι το πρώτο εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων της Tesla εκτός των ΗΠΑ, είναι το επίκεντρο των φιλοδοξιών της εταιρείας να αυξήσει τις πωλήσεις στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο και να αποφύγει υψηλότερους δασμούς εισαγωγής που επιβάλλονται στα αμερικανικά αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου