Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

FIFA / UEFA: Ο Χούμπελ επιβεβαίωσε τις προθέσεις για τιμωρία των διαιτητών στο Βόλος - Ολυμπιακός

Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου, 2019

Ο Αυστριακός αξιωματούχος με την δήλωσή του έδειξε τον... δρόμο για την τιμωρία των διαιτητών στο Βόλος - Ολυμπιακός ενώ θα τιμωρηθούν και εκείνοι στο Λαμία - ΑΕΚ.

FIFA / UEFA: Ο Χούμπελ επιβεβαίωσε τις προθέσεις για τιμωρία των διαιτητών στο Βόλος - Ολυμπιακός
Το απόσπασμα της δήλωσής του που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Gazzetta υπογραμμίζει τα εξής: «Περαιτέρω, είναι απογοητευτικό να βλέπει κανείς διαιτητικά λάθη στον αγωνιστικό χώρο, παρά την επένδυση που έχει κάνει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στην εκπαίδευση των διαιτητών και παρά την εφαρμογή του VAR, ιδιαιτέρως κατά τη διάρκεια του αγώνα του Βόλου εναντίον του Ολυμπιακού την περασμένη Κυριακή, αγώνα τον οποίο είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τηλεοπτικά. Το VAR είναι ένα μεγάλο project το οποίο υλοποιήθηκε τόσο με τη στήριξη της ΕΠΟ όσο και της πολιτείας, στόχος του οποίου ήταν να αποφεύγονται ξεκάθαρα και προφανή σφάλματα καθώς και να βοηθούνται οι διαιτητές κατά τη λήψη των αποφάσεών τους.
Σε τελική ανάλυση, με τη μείωση των λαθών, μειώνεται και ο κίνδυνος για περιστατικά βίας στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, οι αμφισβητούμενες αποφάσεις των διαιτητών στον παραπάνω αγώνα, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και από τους διαιτητές VAR, προξένησαν για μια ακόμα φορά σκεπτικισμό και κριτική όσον αφορά τη λειτουργία της ΚΕΔ, του VAR και της διαιτησίας εν γένει στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν ευαίσθητο τομέα στον οποίο η FIFA και η UEFA έχουν επενδύσει σε μεγάλο βαθμό και για τον οποίο δεν επιτρέπεται καμία αμφισβήτηση».
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου