Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Σκάνδαλο σε νοσοκομείο της κεντρικής Ελλάδας: Παράνομο ζευγάρι έκανε σεξ μέσα σε ασθενοφόρο

Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου, 2019

Πρωτοφανές ροζ σκάνδαλο έχει κάνει άνω κάτω ένα νοσοκομείο πόλης της κεντρικής Ελλάδας με πρωταγωνιστές δύο ξαναμμένους υπαλλήλους, οι οποίοι «έβγαζαν τα μάτια τους» ακόμα και μέσα στα… ασθενοφόρα!

Οι ερωτικές περιπτύξεις της 34χρονης όμορφης τραυματιοφορέως και του 61χρονου γοητευτικού διασώστη δεν έμειναν κρυφές ούτε από τους συναδέλφους τους ούτε όμως από τους συζύγους τους, οι οποίοι «πήραν γραμμή» την απιστία και αποφάσισαν να τους δώσουν… πόδι.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η τσαχπίνα 34χρονη είναι παντρεμένη, ενώ οικογενειάρχης είναι και ο κατά 27 χρόνια μεγαλύτερός της εραστής της. Πριν από λίγους μήνες, όταν την πλησίασε ο ώριμος διασώστης, η τραυματιοφορέας δεν του έδωσε ιδιαίτερη σημασία…
Όμως σύντομα έμαθε πως ο άντρας που την προσέγγιζε ερωτικά δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος, αλλά έχει περιουσία. Σιγά σιγά αποφάσισε να «μαλακώσει» και δεν άργησαν οι δυο τους να έρθουν κοντά, με τη γυναίκα να γοητεύεται από όσα της έταζε ο 61χρονος, ο οποίος της είπε ψέματα ότι ήταν… ανύπαντρος! Μάλιστα, η ίδια το βρήκε ως μία ευκαιρία να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
Το παράνομο ζευγάρι άρχισε να κλείνει ερωτικά ραντεβού, αλλά, επειδή δεν ήθελε να δώσει λαβές για σχόλια, συναντιόταν τις νύχτες σε πάρκα και πολλές φορές έκανε σεξ μέσα στο ασθενοφόρο, με το οποίο πήγαινε να βρει την ερωμένη του ο 61χρονος. Και ενώ αρχικά οι δυο τους πρόσεχαν και πήγαιναν στα ραντεβού με την ψυχή στο στόμα, περνώντας ο καιρός «απελευθερώθηκαν» και τα έδιναν όλα, κυρίως στις νυχτερινές βάρδιες που γινόταν το «έλα να δεις»!

Βογκητά πόθου

Αυτό είχε μοιραία ως αποτέλεσμα τα βογκητά πόθου και πάθους να φτάσουν κάποια στιγμή στα αυτιά των συναδέλφων τους, που έτυχε να βγουν στο προαύλιο για να καπνίσουν ή για να πάρουν κάτι από τα σταθμευμένα αυτοκίνητά τους. Όπως ήταν επόμενο, έγινε σούσουρο, καθώς το πικάντικο νέο κυκλοφόρησε σε χρόνο μηδέν στους χώρους του νοσοκομείου και, φυσικά, διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και στην πόλη.
Και επειδή ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, η άβγαλτη 34χρονη δεν μπόρεσε να «κουκουλώσει» την απιστία. Ο άντρας της, λοιπόν, κατάλαβε αμέσως πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη γυναίκα την οποία είχε στο πλευρό του τουλάχιστον 15 χρόνια. Όπως είπαν άνθρωποι του περιβάλλοντός του, ο 37χρονος έφτασε σε σημείο να μην την αναγνωρίζει, καθώς από γλυκομίλητη έγινε απότομη, τις περισσότερες φορές ήταν αφηρημένη, μιλούσε ψιθυριστά στο τηλέφωνο και κλεινόταν στην τουαλέτα με τις ώρες έχοντας πάντα μαζί της το κινητό.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όμως, ήταν ότι αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι από τη δουλειά, με τη δικαιολογία ότι την ανάγκαζαν ξαφνικά να αλλάζει βάρδιες, ενώ είχε αμελήσει και τη φροντίδα των παιδιών τους.
Έτσι, ο απατημένος αποφάσισε να δράσει και, θέλοντας να έχει αποδεικτικά στοιχεία ότι η γυναίκα του τον απατούσε, αποφάσισε να την παγιδέψει κρύβοντας μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους μια συσκευή ηχογράφησης.
Αμέσως μετά έφυγε για τη δουλειά του και, όταν γύρισε, άκουσε τις συνομιλίες της 34χρονης με τον εραστή της. Αυτό ήταν αρκετό για να της ζητήσει διαζύγιο. Μάλιστα, πήρε την επιμέλεια των παιδιών τους, ενώ ξινή βγήκε η εξωσυζυγική περιπέτεια και για τον ώριμο διασώστη, τον οποίο εγκατέλειψε η γυναίκα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου