Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

Σας ευχόμαστε το Νέο Έτος να είναι γεμάτο από Χαρά, Υγεία, Προκοπή και ΕΙΡΗΝΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019

Το τελευταίο αντίο στον θρυλικό ηγέτη του Ολυμπιακού Ηλία Ρωσσίδη
Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η κηδεία του θρυλικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Ηλία Ρωσσίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών την Παρασκευή – Η οικογένεια των ερυθρόλευκων όσο άνθρωποι του πολιτικού χώρου τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία

4994375
Ο Ηλίας Ρωσσίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών αφήνοντας φτωχότερη την οικογένεια του Ολυμπιακού και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα και οι δικοί του άνθρωποι αλλά και εκείνοι που τον αγάπησαν μέσα από την πορεία του στον Ολυμπιακό τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία το πρωί της Δευτέρας.
H νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στο Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Μοσχάτο στις 11:00, ενώ η ταφή έλαβε χώρα στο Νεκροταφείο Νίκαιας.
Σημειώνεται πως με τον Ολυμπιακό πήρε εννέα πρωταθλήματα και δέκα κύπελλα. Aπό το 1961 μέχρι και το 2012, σε ηλικία 85 ετών, δεν έλειψε ούτε σε ένα επετειακό παιχνίδι του συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού απέναντι στους παλαίμαχους της Προοδευτικής, που διεξάγεται πάντα τη Μεγάλη Παρασκευή.
Με την Εθνική Ελλάδας έκανε 29 συμμετοχές, ενώ συμμετείχε το 1952 στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Υπήρξε μάλιστα από τους λαμπαδηδρόμους στους Αγώνες της Αθήνας το 2004.
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο τελευταίο αντίο του θρυλικού παλαίμαχου, μεταξύ των οποίων ο αντριπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης, καθώς και παλαίμαχοι άλλων ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου