Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

Σας ευχόμαστε το Νέο Έτος να είναι γεμάτο από Χαρά, Υγεία, Προκοπή και ΕΙΡΗΝΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019

Η Πάολα «απαρνήθηκε» επίθετο και ψευδώνυμο

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου, 2019

Είναι ένα από τα δυνατά ονόματα της αθηναϊκής νύχτας, ενώ στις φωνητικές της δυνατότητες υποκλίνονται και σπουδαίοι δημιουργοί. Ο λόγος για την Πάολα, η οποία – όχι άδικα – θεωρείται από τα hot ονόματα της νύχτας, με τον κόσμο να γεμίζει τα μαγαζιά όπου εμφανίζεται.

Η γνωστή τραγουδίστρια, πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε πως ήταν σίγουρη ότι θα διένυε αυτή την πορεία επαγγελματικά.
Η Πάολα ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το τραγούδι, από παιδί ακόμη, γύρω στα 14 της χρόνια. Και όπως πολλοί καλλιτέχνες, έτσι και αυτή στο ξεκίνημα της αποφάσισε να αλλάξει το επίθετο της και να κάνει καριέρα με ψευδώνυμο. Αλλά ακόμη και εδώ, η τραγουδίστρια κάνει τη διαφορά. Ποια είναι αυτή;
«Απαρνήθηκε» στο τέλος και επίθετο και ψευδώνυμο, αφού όλοι την ξέρουν με το μικρό της όνομα, το Πάολα που βγαίνει από το Παγώνα. Το ψευδώνυμο που επέλεξε η τραγουδίστρια είναι το Φωκά κι έτσι συστήθηκε στον κόσμο, αλλά στην πορεία έμεινε το Πάολα, καθώς και το ίδιο το κοινό την αποκαλεί με το μικρό της.
Όσο για το επίθετό της; Είναι το Καραμήτσιου.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου