Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Χώρισε ο Αχιλλέας Μπέος μετά από 20 χρόνια γάμου

 Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου, 2019

Χωριστούς δρόμους αποφάσισε να τραβήξει με τη σύζυγό του Ευαγγελία Δαμιανάκη ο Αχιλλέας Μπέος, ύστερα από 20 χρόνια έγγαμου βίου.

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου μέσω αυχμηρής ανάρτησης που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Καθένας θα πάρει αυτό που αξίζει. Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να δω καθαρά και να πάρω την σωστή απόφαση», έγραψε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.
Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει στην ανάρτησή του:
«Μετά από 20 χρόνια έγγαμης συμβίωσης με την Ευαγγελία Δαμιανάκη και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλα μήπως κάτι περισωθεί, η ρήξη στη μεταξύ μας σχέση είναι πλέον οριστική και αμετάκλητη, εδώ και αρκετό καιρό.
Και αν το δημοσιοποιώ είναι γιατί πιστεύω ότι σημαντικά ζητήματα που αφορούν ακόμη και την προσωπική ζωή ενός προσώπου, που τέθηκε στην κρίση των συμπολιτών του και τιμήθηκε από αυτούς, πρέπει να γίνονται γνωστά.
Αν και αυτονόητο, οφείλω να υπογραμμίσω ότι παραμένω ψυχή τε και σώματι, με κάθε ικμάδα που έχω, δίπλα στον αγαπημένο μου γιο, Αχιλλέα, το μέλλον του οποίου έχει τον πρώτο ρόλο σε όλες μου τις ενέργειες και αποφάσεις. Και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν και σε καμία να τον πληγώσει με πράξεις ή παραλείψεις.
Σε ό,τι αφορά τα αίτια που οδήγησαν στη διάλυση του γάμου μου με την συγκεκριμένη κυρία μικρή έως ελάχιστη σημασία έχουν. Καθένας θα πάρει αυτό που αξίζει. Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να δω καθαρά και να πάρω την σωστή απόφαση. Τόσο εγώ, όσο κι εκείνη θα κριθούμε από την ίδια τη ζωή για την συμπεριφορά μας. Και ίσως κάποια στιγμή και από το παιδί μας. Προσωπικά το εύχομαι…δεν ξέρω για εκείνη», έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου