Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019

Νάυπλιο : Χριστουγεννιάτικο δέντρο από πλαστικά

 Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου, 2019Ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην παραλία στο Ναύπλιο.
Πηγή φωτογραφίας: anagnostis.org
Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο από πλαστικά απορρίμματα και ανακυκλώσιμα υλικά στολίζει τον πεζόδρομο Ωνάση στο Ναύπλιο.
Ο Δήμος Ναυπλίου , ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου παρουσίασαν την έναρξη της καμπάνιας με τίτλο: « Θα το βρεις μπροστά σου» που συμβολικά ξεκίνησε με το εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που κατασκεύασε ο εικαστικός Φραντσέσκο Μορέτι
Πρόκειται για μια οικολογική δράση με σαφή μηνύματα για τον περιορισμό της χρήσης του πλαστικού με την εθελοντική συμμετοχή των δημοτών και των παιδιών της πόλης.
Στο δέντρο αυτό βλέπει κανείς ανακυκλώσιμα και μη πλαστικά όπως: μπουκάλια, μαχαιροπίρουνα, καπάκια, συσκευασίες σνακ και απορρυπαντικών – τροφίμων και σακούλες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου