Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη συγκέντρωση στον Πύργο – Διευρύνεται η βάση


Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου, 2019

Η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ Π[υργου μας πληροφορεί ότι:
Σημαντική συνεδρίαση της διευρυμένης σύνθεσης της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, στο πλαίσιο ανάλογων συνεδριάσεων των κεντρικών οργάνων και νομαρχιακών επιτροπών σε όλη την επικράτεια. Βασικός στόχος τους η ενδυνάμωση και οικοδόμηση του ΣΥΡΙΖΑ της νέας γενιάς, που θα εκφράζει και θα υπερασπίζεται τον κόσμο της εργασίας και όλο το δημοκρατικό και προοδευτικό χώρο.
Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης, το λόγο πήρε πρώτη η αναπληρώτρια-συντονίστρια της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας και συντονίστρια της οργάνωσης μελών Πύργου Βούλα Λιανού, που στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη ανασυγκρότησης μέχρι και το συνέδριο της Κεντρικής Επιτροπής. Η συνέχεια δόθηκε από το Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας Γιώργο Σαϊτά, που στάθηκε στις προσπάθειες που γίνονται το τελευταίο διάστημα να διευρυνθούν τα όργανα του κόμματος, εστιάζοντας στη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας με στελέχη από την προοδευτική συμμαχία, τον προοδευτικό χώρο και άλλες προσωπικότητες.
Κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και του Οργανωτικού Γραφείου Γεράσιμος Θεοφιλάτος. Χρησιμοποιώντας το σύνθημα «Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου», υποστήριξε πως πρόκειται για μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία που γίνεται πανελλαδικά και έχει στόχο να ανταμώσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον απλό κόσμο που τον στήριξε σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις, καθώς και να αντιληφθεί ο κόσμος τι γίνεται σήμερα στην πολιτική πραγματικότητα. Επιπλέον, θέλησε να μεταφέρει αντίστοιχο κλίμα σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, όπου κλιμάκια με πρώην βουλευτές και όλο το στελεχικό δυναμικό έχουν ξαμοληθεί και γίνεται αξιοσημείωτη εξόρμηση, ευελπιστώντας στο τέλος πως ο οδικός χάρτης όπως έχει εξαγγελθεί από τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα θα έχει αίσιο τέλος.
Σημαντική απουσία από τη συνεδρίαση είχε ο βουλευτής Ηλείας Διονύσιος Καλαματιανός, που απουσίαζε αναγκαστικά λόγω της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στη Βουλή, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι πρώην βουλευτές Δημήτριο Μπαξεβανάκης και Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη.
Σημείωση.  Τον κ. Καλαματιανό ΟΚ αλλά αυτούς τους δύο τελευταίους... αποτυχημένους...  Βάλτε κάποιον άλλον ρε παιδιά.  Η Ηλεία ήταν 65% ΠΑΣΟΚ και ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι στο ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία χάθηκαν.  Όσο για τον άλλον… το Μάκη... "μπαλαούρο" σκέτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου