Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Κηδεία Γεώργιου Γερανιώτη


GEORGE GERANIOTIS ObituaryΤετάρτη, 14 Ιουνίου, 2017

Όπως γράψαμε χθες απεβίωσε ένας καλός Έλληνας, ο Γεώργιος Γερανιώτης από το Winchester. Γεννήθηκε στο Γεράνι του Νομού Χανίων και ήρθε στις ΗΠΑ για σπουδές το 1956 με ένα Πρόγραμμα Αγροτικής Εκμετάλλευσης και εγκαταστάθηκε στην Iowa.
Επέστρεψε στην Ελλάδα ύστερα από 10 μήνες όπου νυμφεύθηκε την Παρασκευή (Λόλα) με την οποία εγκαταστάθηκαν στη Μασαχουσέτη. Ο κ. Γερανιώτης εργάστηκε σε μηχανουργεία ενώ πήρε το Associate's degree από το Wentworth Institute of Technology και άρχισε την δική του εταιρεία Ariston Engraving and Machine Corporation στο Woburn.
Ήταν μέλος σε πολλούς οργανισμούς συμπεριλαμβανομένων στην ΑΧΕΠΑ, στο Σύλλογο Κρητών Βοστώνης όπου διατέλεσε Πρόεδρος για αρκετά χρόνια.

Η σορός του Γεώργιου Γερανιώτη θα βρίσκεται για λαϊκό προσκύνημα την Παρασκευή, 16 Ιουνίου, 2017 4:00μμ-8:00μμ στο νεκροπομπείο Lane Funeral Home, 760 Main St., WINCHESTER, ΜΑ. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί το Σάββατο, 17 Ιουνίου στον ιερό ναό Annunciation of the Virgin Mary Greek Orthodox Church on 70 Montvale Ave., Woburn.

Αιωνία σου η Μνήμη Γεώργιε Γερανιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου