Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Αποχαιρετιστήριο δείπνο για την Γενική Πρόξενο της Ελλάδας κ. Ιφιγένεια Καναρά


Απόψε θα γίνει το αποχαιρετιστήριο δείπνο για την Γενική Πρόξενο της Ελλάδας κ. Ιφιγένεια Καναρά στο Lowell που γίνεται υπό την αιγίδα της κοινότητος “Αγία Τριάς” στην αίθουσα “Ακρόπολις” του εστιατορίου Ολύμπια.
Στο δείπνο είναι προσκαλεσμένοι μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος κ. Edward Kennedy, η ομοσπονδιακή βουλευτής Niki Tsongas (σύζυγος του αείμνηστου Γερουσιαστή Πωλ Τσόνγκα), η γερουσιαστής Eileen Donahue, ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας και της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Γεώργιος Ζαχαρούλης, οι πρώην Πρόεδροι της Κοινότητας κ.κ. Δημήτριος Ματθαίος και Γεώργιος Μπεχράκης, τοπικοί βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι.

Να υπενθημίσουμε ότι η κοινότητα της Αγίας Τριάδος έχει και συντηρεί χρηματικώς το μόνο ημερήσιο Ελληνο-Αμερικάνικο Σχολείο στη Νέα Αγγλία. Στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας της κ. Καναρά στη Βοστώνη επισκεύθηκε αρκετές φορές το Σχολείο και την Κοινότητα και στους λόγους της εξήρε τη σημασία που έχει το Ημερήσιο Σχολείο και έδωσε συγχαρητήρια στο Λόουελ για την “κυψέλη” αυτή της μάθησης της Ελληνικής Γλώσσας και του Ελληνικού Πολιτισμού.
Η Γενική Πρόξενος φεύγει από τη Βοστώνη και ο επόμενος σταθμός στη καριέρα της είναι η Μόσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου