Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Έφοδος της «Ταξιαρχίας Λουκμάν» στα γραφεία της Χρυσής Αυγής


Φωτογραφίες από έγγραφα που αφαιρέθηκαν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο κατά τη διάρκεια επίθεσης που σημειώθηκε στις 14 Ιουνίου 2017 δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Οι φωτογραφίες συνοδεύουν κείμενο με το οποίο η «Ταξιαρχία Σαχζάτ Λουκμάν» αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση:
«Το απόγευμα της Τετάρτης 14/6, επισκεφθήκαμε τα γραφεία της Χ.Α. στον Ασπρόπυργο – το προπύργιο των ναζί στη Δυτική Αττική – και επιτεθήκαμε σε ομάδα στελεχών της, τη στιγμή που ξεκλείδωνε για να ανοίξει το χώρο για το καθιερωμένο εβδομαδιαίο άνοιγμα. Η ομάδα αυτή αποτελούνταν από τέσσερα άτομα, τρία από τα οποία αναγνωρίστηκαν και είναι οι: … (στέλεχος, με συμμετοχή στα εκλογικά ψηφοδέλτια του νεοναζιστικού κόμματος), … στέλεχος, με χρέη γραμματέα της τοπικής οργάνωσης), … (στέλεχος, συνδετικός κρίκος με ρατσιστικούς συλλόγους Ποντίων)».
Η ομάδα που εξαπέλυσε την επίθεση αφαίρεσε –όπως αναφέρεται-«κλειδιά των γραφείων, μία από τις λίστες με τα στοιχεία νεολαίων, δόκιμων μελών και υποστηρικτών που είχαν μαζί τους, ενημερωτικό σημείωμα προς την αστυνομία για παροχή προστασίας, κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης,   λίστα των θαμώνων των γραφείων, λογαριασμό  ΔΕΗ, αποδείξεις καταβολής ενοικίου για τα γραφεία αυτά αλλά και για δεύτερο χώρο που έχουν στη Λ. Δημοκρατίας 50 και χαρτί με ύμνο της Χρυσής Αυγής». Παράλληλα, δίνουν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των μελών της Χρυσής Αυγής που δέχθηκαν επίθεση.


Πηγή: THETOC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου