Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Η ΕΣΘΟΝΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

 Παρασκευή, 30 Ιουνίου, 2017

Η Εσθονία αναλαμβάνει την Προεδρία της ΕΕ το επόμενο εξάμηνο
Τα καλύτερα έρχονται, είπε ο Εσθονός Πρωθυπουργός από το Ταλίν, που αναλαμβάνει για πρώτη φορά την Προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Με θερμά λόγια μίλησε ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την ατζέντα της Εσθονίας για το επόμενο εξάμηνο .

«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η εσθονική προεδρία θα προσθέσει σε αυτή τη θετική ώθηση και θα συμβάλει σε ένα πιο ευοίωνο και πιο ασφαλές μέλλον για όλους τους Ευρωπαίους. Το πρόγραμμα, οι προτεραιότητες που θέσατε δείχνουν ξακάθαρα αυτό: Από την ασφάλεια στη βιωσιμότητα, από την προστασία στην ευημερία» δήλωσε σχετικά.

Την πεποίθησή της ότι οι σχέσεις με τη Βρετανία θα παραμείνουν στενές και μετά το brexit εξέφρασε η Εσθονή Πρόεδρος.

«Η Βρετανία είναι μία δημοκρατική χώρα, μία ελεύθερη χώρα που μοιράζεται τις αξίες μας, που θα παραμείνει στην Ευρώπη, που θα παραμείνει εταίρος μας και σύμμαχος, ακόμα και μετά το brexit. Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτές τις συζητήσεις να σπάσουν αυτούς τους δεσμούς και αυτό δεν είναι στόχος κανενός στην Ευρώπη, σας διαβεβαιώνω» δήλωσε στο euronews η Κέρστι Κάλιουλαϊντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου