Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Η ΕΣΘΟΝΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

 Παρασκευή, 30 Ιουνίου, 2017

Η Εσθονία αναλαμβάνει την Προεδρία της ΕΕ το επόμενο εξάμηνο
Τα καλύτερα έρχονται, είπε ο Εσθονός Πρωθυπουργός από το Ταλίν, που αναλαμβάνει για πρώτη φορά την Προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Με θερμά λόγια μίλησε ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την ατζέντα της Εσθονίας για το επόμενο εξάμηνο .

«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η εσθονική προεδρία θα προσθέσει σε αυτή τη θετική ώθηση και θα συμβάλει σε ένα πιο ευοίωνο και πιο ασφαλές μέλλον για όλους τους Ευρωπαίους. Το πρόγραμμα, οι προτεραιότητες που θέσατε δείχνουν ξακάθαρα αυτό: Από την ασφάλεια στη βιωσιμότητα, από την προστασία στην ευημερία» δήλωσε σχετικά.

Την πεποίθησή της ότι οι σχέσεις με τη Βρετανία θα παραμείνουν στενές και μετά το brexit εξέφρασε η Εσθονή Πρόεδρος.

«Η Βρετανία είναι μία δημοκρατική χώρα, μία ελεύθερη χώρα που μοιράζεται τις αξίες μας, που θα παραμείνει στην Ευρώπη, που θα παραμείνει εταίρος μας και σύμμαχος, ακόμα και μετά το brexit. Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτές τις συζητήσεις να σπάσουν αυτούς τους δεσμούς και αυτό δεν είναι στόχος κανενός στην Ευρώπη, σας διαβεβαιώνω» δήλωσε στο euronews η Κέρστι Κάλιουλαϊντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου