Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Κήδεψε τον γιο του και εκείνος εμφανίστηκε ζωντανός


Δευτέρα, 26 Ιουνίου, 2017

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ. Εντεκα ημέρες αφότου κήδεψε τον γιο του, ο Φρανκ Κέριγκαν έλαβε ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο του. «Ο γιος σου ζει» του είπε. «Δώσε μου τον στο τηλέφωνο», απάντησε ο Κέριγκαν και από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής άκουσε τη φωνή του γιου του να του λέει «γεια σου μπαμπά».
Τι είχε συμβεί; Οι αρμόδιοι του γραφείου του ιατροδικαστή της κομητείας Οραντζ είχαν κάνει λάθος στην αναγνώριση του πτώματος. Το μπέρδεμα ξεκίνησε στις 6 Μαϊου όταν ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός πίσω από ένα κατάστημα της «Verizon» στο Φάουντεν Βάλεϊ.
Ο 82χρονος Κέριγκαν από το Γουάιλντομαρ, μιλώντας στο «Associated Press», είπε ότι τηλεφώνησε στο γραφείο του ιατροδικαστή και από εκεί του είπαν ότι το πτώμα που βρέθηκε ανήκε στον γιο του τον 57χρονο Φρανκ Κέριγκαν, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ο οποίος διαμένει στους δρόμους.
Οταν ρώτησε ο 82χρονος αν θα έπρεπε να πάει να αναγνωρίσει το πτώμα, μια γυναίκα του είπε -προφανώς εσφαλμένα- ότι η αναγνώριση είχε γίνει με τη βοήθεια των δακτυλικών αποτυπωμάτων. «Οταν κάποιος μου λέει ότι ο γιος μου είναι νεκρός, ότι έχουν τα δαχτυλικά του αποτυπώματα, τότε τον πιστεύω», είναι τα λόγια του Κέριγκαν.
«Αν δεν μου έλεγαν ότι τον είχαν αναγνωρίσει από τα δακτυλικά του αποτυπώματα θα πήγαινα εκεί αμέσως», συνέχισε ο ίδιος. Μάλιστα, η αδελφή του «θανόντος», η 56χρονη Κάρολ Μέικλ από το Σιλβεράντο πήγε στον τόπο όπου υποτίθεται είχε βρεθεί νεκρός ο αδελφός της και άφησε μια φωτογραφία του, λίγα λουλούδια και ένα καντήλι.
Στις 12 Μαϊου, η οικογένεια έκανε την κηδεία του Φρανκ, ξοδεύοντας περίπου 20.000 δολάρια.
«Νομίζαμε ότι κηδεύαμε τον αδελφό μας», είπε ο Μέικλ. Η σορός ενταφιάστηκε σε ένα κοιμητήριο της κομητείας Οραντζ, περίπου 150 πόδια μακριά από το σημείο όπου είχε ταφεί η σύζυγος του Κέριγκαν.
Λίγο νωρίτερα, στο γραφείο τελετών, ο 82χρονος Κέριγκαν κοιτούσε τον άνδρα που ήταν μέσα στο φέρετρο έχοντας πειστεί ότι κοιτούσε τον γιο του για τελευταία φορά. Υστερα από μερικές ημέρες ήρθε αυτό το τηλεφώνημα το οποίο ανέτρεψε τα πάντα. Δεν έχει βέβαια αποσαφηνιστεί το πώς οι υπεύθυνοι του γραφείο του ιατροδικαστή υπέπεσαν σε αυτό το λάθος.
Εκτός όλων των άλλων, η δήλωση του θανάτου του Κέριγκαν είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσουν να καταβάλλονται σε αυτόν τα επιδόματα αναπηρίας που λάμβανε.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου