Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

ΠΟΛΥΩΡΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΑΝΝΟΥΣΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Πέμπτη, 29 Ιουνίου, 2017

Πολύωρη κατάθεση Γαννουσάκη στην ανακρίτρια Πειραιά
Της Μίνας Μουστάκα
Πολύωρη κατάθεση έδωσε σήμερα στην ανακρίτρια Πειραιά, η οποία διενεργεί έρευνα για τη χρηματοδότηση του πλοίου Noor1 ο καταδικασθείς σε ισόβια κάθειρξη Ευθύμιος Γιαννουσάκης, ο οποίος πρόσφατα έχει προβεί καταγγελίες ότι δέχθηκε πιέσεις μέσα στη φυλακή για νa  στοχοποιήσει τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη..

Ο κρατούμενος, ο οποίος έχει μεταχθεί από τις φυλακές Χαλκίδας στις φυλακές του Κορυδαλλού, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά υπό δρακόντεια μέτρα .

Ο Γιαννουσάκης κλήθηκε από την ανακρίτρια καθώς σε δύο ένορκες καταθέσεις τους στο παρελθόν (2015, 2016) έχει αναφερθεί στα ονόματα αλλοδαπών που φέρονται ως χρηματοδότες του φορτίου. 

Παράλληλα, έχει αναφερθεί σε άλλα στοιχεία που ερευνώνται από τις δικαστικές αρχές προκειμένου να φωτιστούν πτυχές της υπόθεσης μεταφοράς του φορτίου των ναρκωτικών στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και αύριο ο Γιαννουσάκης έχει νέο ραντεβού με τη δικαιοσύνη. Το πρωί θα μεταχθεί εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Παναγιώτη Μπρακούμάτσο με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά που έχει υποβάλει σε βάρος προανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος και εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά, σχετικά με τα όσα υποστηρίζει περί πιέσεων που δέχθηκε μέσα στη φυλακή.

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες Γιαννουσάκη σε βάρος πολιτικών προσώπων ( υπουργός Εθνικής Αμυνας) η σχετική δικογραφία θα διαβιβαστεί τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή στο πλαίσιο του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Τέλος, τη Δευτέρα αναμένεται να συνεχιστεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά η εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης ποινής της ισόβιας κάθειρξης που έχει καταθέσει ο κ. Γιαννουσάκης.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου