Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

ΠΟΛΥΩΡΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΑΝΝΟΥΣΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Πέμπτη, 29 Ιουνίου, 2017

Πολύωρη κατάθεση Γαννουσάκη στην ανακρίτρια Πειραιά
Της Μίνας Μουστάκα
Πολύωρη κατάθεση έδωσε σήμερα στην ανακρίτρια Πειραιά, η οποία διενεργεί έρευνα για τη χρηματοδότηση του πλοίου Noor1 ο καταδικασθείς σε ισόβια κάθειρξη Ευθύμιος Γιαννουσάκης, ο οποίος πρόσφατα έχει προβεί καταγγελίες ότι δέχθηκε πιέσεις μέσα στη φυλακή για νa  στοχοποιήσει τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη..

Ο κρατούμενος, ο οποίος έχει μεταχθεί από τις φυλακές Χαλκίδας στις φυλακές του Κορυδαλλού, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά υπό δρακόντεια μέτρα .

Ο Γιαννουσάκης κλήθηκε από την ανακρίτρια καθώς σε δύο ένορκες καταθέσεις τους στο παρελθόν (2015, 2016) έχει αναφερθεί στα ονόματα αλλοδαπών που φέρονται ως χρηματοδότες του φορτίου. 

Παράλληλα, έχει αναφερθεί σε άλλα στοιχεία που ερευνώνται από τις δικαστικές αρχές προκειμένου να φωτιστούν πτυχές της υπόθεσης μεταφοράς του φορτίου των ναρκωτικών στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και αύριο ο Γιαννουσάκης έχει νέο ραντεβού με τη δικαιοσύνη. Το πρωί θα μεταχθεί εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Παναγιώτη Μπρακούμάτσο με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά που έχει υποβάλει σε βάρος προανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος και εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά, σχετικά με τα όσα υποστηρίζει περί πιέσεων που δέχθηκε μέσα στη φυλακή.

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες Γιαννουσάκη σε βάρος πολιτικών προσώπων ( υπουργός Εθνικής Αμυνας) η σχετική δικογραφία θα διαβιβαστεί τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή στο πλαίσιο του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Τέλος, τη Δευτέρα αναμένεται να συνεχιστεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά η εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης ποινής της ισόβιας κάθειρξης που έχει καταθέσει ο κ. Γιαννουσάκης.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου