Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

ΠΟΛΥΩΡΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΑΝΝΟΥΣΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Πέμπτη, 29 Ιουνίου, 2017

Πολύωρη κατάθεση Γαννουσάκη στην ανακρίτρια Πειραιά
Της Μίνας Μουστάκα
Πολύωρη κατάθεση έδωσε σήμερα στην ανακρίτρια Πειραιά, η οποία διενεργεί έρευνα για τη χρηματοδότηση του πλοίου Noor1 ο καταδικασθείς σε ισόβια κάθειρξη Ευθύμιος Γιαννουσάκης, ο οποίος πρόσφατα έχει προβεί καταγγελίες ότι δέχθηκε πιέσεις μέσα στη φυλακή για νa  στοχοποιήσει τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη..

Ο κρατούμενος, ο οποίος έχει μεταχθεί από τις φυλακές Χαλκίδας στις φυλακές του Κορυδαλλού, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά υπό δρακόντεια μέτρα .

Ο Γιαννουσάκης κλήθηκε από την ανακρίτρια καθώς σε δύο ένορκες καταθέσεις τους στο παρελθόν (2015, 2016) έχει αναφερθεί στα ονόματα αλλοδαπών που φέρονται ως χρηματοδότες του φορτίου. 

Παράλληλα, έχει αναφερθεί σε άλλα στοιχεία που ερευνώνται από τις δικαστικές αρχές προκειμένου να φωτιστούν πτυχές της υπόθεσης μεταφοράς του φορτίου των ναρκωτικών στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και αύριο ο Γιαννουσάκης έχει νέο ραντεβού με τη δικαιοσύνη. Το πρωί θα μεταχθεί εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Παναγιώτη Μπρακούμάτσο με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά που έχει υποβάλει σε βάρος προανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος και εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά, σχετικά με τα όσα υποστηρίζει περί πιέσεων που δέχθηκε μέσα στη φυλακή.

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες Γιαννουσάκη σε βάρος πολιτικών προσώπων ( υπουργός Εθνικής Αμυνας) η σχετική δικογραφία θα διαβιβαστεί τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή στο πλαίσιο του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Τέλος, τη Δευτέρα αναμένεται να συνεχιστεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά η εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης ποινής της ισόβιας κάθειρξης που έχει καταθέσει ο κ. Γιαννουσάκης.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου