Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

ΗΠΑ: Ο Τραμπ, προτείνει την Έλεν Λορντ για την θέση της υφυπουργού Άμυνας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να προτείνει την εκτελεστική διευθύντρια της Textron Systems, Έλεν Λορντ για την θέση της υφυπουργού Άμυνας με αρμοδιότητα στις προμήθειες, την τεχνολογία, αλλά και την διοικητική υποστήριξη των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος.
Ο διορισμός της Λορντ πρέπει να εγκριθεί από την Γερουσία, ενώ από την θέση αυτή, θα έχει ουσιαστική αρμοδιότητα για την αγορά οπλικών συστημάτων από το αμερικανικό Πεντάγωνο.
Τον Μάιο, ο πρόεδρος Τραμπ πρότεινε την αύξηση των δαπανών για το αμερικανικό Πεντάγωνο κατά 52 δισεκατομμύρια δολάρια, στα 574,5 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η εταιρική κοινοπραξία Textron Systems Corp, είναι θυγατρική της Textron Inc και συνεργάζεται ως προμηθευτής με το αμερικανικό Πεντάγωνο.
(Πηγή: ΑΠΕ, REUTERS)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου