Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Δυναμικό ξεκίνημα στα Ιαματικά Λουτρά Καϊάφα – Δέχονται πλήθος επισκεπτών


 Τρίτη, 27 Ιουνίου, 2017

Δυναμικά και νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ξεκίνησαν φέτος τη λειτουργία τους τα ΙαματικάΛουτρά του Καϊάφα, καθώς οι πύλες για τους πρώτους επισκέπτες άνοιξαν στις 23 Μαΐου και ήδη έχουν «κοπεί» 309 εισιτήρια έναν μήνα μετά.
Όπως δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο διευθυντής των Ιαματικών Λουτρών, Νίκος Λευκαδίτης, το πρώτο αξιοσημείωτο κύμα επισκεπτών καταγράφηκε στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ενώ από τα τέλη Ιουνίου αναμένεται να αυξηθούν οι επισκέπτες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
«Ήδη δεχόμαστε πολλά τηλέφωνα από ενδιαφερόμενους. Μας παίρνουν από τους όμορους νομούς Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Αχαΐας, αλλά και από την Κεφαλονιά, την Αθήνα κλπ. Ο κύριος όγκος αναμένεται στις αρχές Ιουλίου, κυρίως από ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών αλλά και από νεαρούς που θέλουν να δοκιμάσουν το μπάνιο στα λουτρά. Μέχρι τώρα έχει εκδοθεί ικανοποητικός αριθμός καρτών και αισιοδοξούμε ότι θα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Εχουμε βάλει στόχο να είμαστε ανοιχτοί ως τις 15 Νοεμβρίου», είπε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Λευκαδίτης, προσθέτοντας ότι πέρυσι «κόπηκαν» πάνω από 2.000 εισιτήρια παρότι τα Λουτρά άνοιξαν στις 18 Ιουνίου.
Όσον αφορά τις τιμές, ο κ. Λευκαδίτης τόνισε ότι είναι στα περσινά επίπεδα, όπως και τα εκπτωτικά προγράμματα, ενώ συμπλήρωσε ότι καταγράφεται κινητικότητα από κλιμάκια της ΕΤΑΔ για την αναβάθμιση των υποδομών μέσω του νέου ΕΣΠΑ.
Από την Αυστραλία στον Καϊάφα!
Οι πρώτοι επισκέπτες στα Λουτρά φέτος είναι τόσο από την Ηλεία όσο και από το εξωτερικό. Φτάσαμε στην άκρη της πισίνας και ζητήσαμε από λουόμενους να μας περιγράψουν την εμπειρία τους.
Ο κ.Γιώργος Χριστακόπουλος, μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας και με καταγωγή από τη Ζαχάρω, επισήμανε στην εφ. «Πατρίς» τη βελτίωση της υγείας από τα μπάνια στα Ιαματικά Λουτρά.
«Είμαι 80 και νιώθω 50 το σώμα μου. Έρχομαι εδώ και 16 χρόνια στα Λουτρά από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας και κάνω 30 μπάνια. Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στην υγεία μου και θα συνεχίσω να κανω. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα», είπε χαρακτηριστικά στην εφ. «Πατρίς». Η σύζυγός του, Κική Χριστακοπούλου, μπήκε φέτος για πρώτη φορά στα Ιαματικά Λουτρά και δήλωσε τυχερή και ικανοποιημένη.
«Τα Λουτρά είναι πολύ ωραία όπως και όλη η Ζαχάρω. Αγαπώ την περιοχή μου και θεωρώ ότι είναι πανέμορφα εδώ. Θα κάνω αρκετά μπάνια στα Λουτρά και θέλω να προσθέσω ότι όσοι ζουν στην περιοχή είναι πολύ τυχεροί», σχολίασε η κα Χριστακοπούλου.
Η Μάτα Μπηλιώνη, κάτοικος Ζαχάρως, στάθηκε ιδιαίτερα στη σπουδαιότητα των Ιαματικών Λουτρών, υπογραμμίζοντας τη βελτίωση στην υγεία της.
«Έχει αλλάξει προς το καλύτερο η κινητικότητα στο σώμα μου. Ξεκίνησα και φέτος νωρίς τα μπάνια για να τα συνδυάσω με τη θάλασσα, ενώ πέρυσι τα σταμάτησα τον Νοέμβριο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, θεωρώ ότι βοηθάνε πολύ σε αρκετές παθήσεις, ειδικά όσες σχετίζονται με τα οστά. Μου το έχει συστήσει καθηγητής Ρευματολογίας», δήλωσε η κα Μπηλιώνη.
Η νοσηλεύτρια Ελευθερία Σκανδάλη έκανε λόγο στην εφ. «Πατρίς» για ικανοποιητικό ξεκίνημα όσον αφορά την προσέλευση των επισκεπτών, εκφράζοντας την αισιοδοξία για αυξημένη ανταπόκριση μέσα στο καλοκαίρι.
«Ξεκινήσαμε έναν μήνα νωρίτερα σε σχέση με άλλες χρονιές και υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο. Δεχόμαστε πολλά  τηλέφωνα, ενώ προς το παρόν μας προτιμούνε πολλοί ξένοι. Έχουμε ήδη 300 εισιτήρια  και 120 αφίξεις, με σταθερούς πελάτες σε καθημερινή βάση. Οι τιμές όπως πέρυσι, ισχύει εκπτωτικό για τους όμορους δήμους Κρεστένων και Ζαχάρως, για άτομα άνω των 70, για φοιτητές με επίδειξη ταυτότητας, και για άνεργους με βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ, καθώς και για γκρουπ άνω των 10 ατόμωνβ. Ο κύριος όγκος αναμένεται Αύγουστο και Σεπτέμβριο, ενώ φέτος έχει παρατηρηθεί ισχυρό ενδιαφέρον από τουριστικά γραφεία της Αχαΐας», ανέφερε η κα Σκανδάλη.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου