Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

ΗΠΑ: Η οικογένεια του Ουόρμπιρ δεν επιθυμεί τη διενέργεια νεκροψίας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κυριακή, 25 Ιουνίου, 2017

Ιατροδικαστής του Οχάιο, σεβόμενος την επιθυμία της οικογένειας του Ότο Ουόρμπιρ, του Αμερικανού φοιτητή που επαναπατρίστηκε σε κώμα από τη Βόρεια Κορέα όπου κρατούνταν επί 17 μήνες, διεξήγαγε μόνο εξωτερική έρευνα στη σορό του και όχι πλήρη νεκροψία- νεκροτομή.
Το γραφείο του ιατροδικαστή εξακολουθούσε σήμερα να βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Σινσινάτι όπου διακομίστηκε ο 22χρονος Ουόρμπιρ μετά τον επαναπατρισμό του, προτού καταλήξει σε συμπέρασμα για τα αίτια του θανάτου του που επήλθε χθες Δευτέρα, ανακοίνωσε ο ερευνητής Ντάριλ Ζόρνες.
Οι ερευνητές εξακολουθούν να εξετάζουν τις ακτινογραφίες και να αναμένουν τα επιπλέον ιατρικά αρχεία που έχει ζητήσει ο ιατροδικαστής, πρόσθεσε.
Ο Ζόρνες αρνήθηκε να σχολιάσει πόσο καιρό θα χρειαστεί το γραφείο του ιατροδικαστή για να ολοκληρώσει την έρευνά του. Τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένονται αργότερα σήμερα ή αύριο Τετάρτη.
Προς το παρόν η οικογένεια δεν έχει ανακοινώσει για ποιο λόγο δεν επιθυμεί τη διενέργεια νεκροψίας, η οποία ίσως να έριχνε περισσότερο φως στα αίτια που προκάλεσαν τις νευρολογικά τραύματα που τον άφησαν σε κώμα.
Ο θάνατος του Ουόρμπιρ ανακοινώθηκε λίγες ημέρες αφού αφέθηκε ελεύθερος από τη Βόρεια Κορέα όπου κρατούνταν και επέστρεψε στις ΗΠΑ σε κώμα.
Ο 22χρονος φοιτητής συνελήθη τον Ιανουάριο του 2016 στην Πιονγκγιάνγκ όπου είχε πάει ως τουρίστας και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια καταναγκαστικά έργα επειδή έκλεψε μια αφίσα από το ξενοδοχείο όπου διέμενε.
Οι συνθήκες της κράτησής του και η θεραπεία που έλαβε στη Βόρεια Κορέα παραμένουν άγνωστες. Οι ΗΠΑ έχουν ζητήσει να αφεθούν ελεύθεροι οι άλλοι τρεις Αμερικανοί που κρατούνται από την Πιονγκγιάνγκ, ο πάστορας Κιμ Ντονγκ Τσουλ και οι καθηγητές πανεπιστημίου Τόνι Κιμ και Κιμ Χακ Σονγκ.
Στο μεταξύ ο θάνατος του Ουόρμπιρ προκάλεσε σοκ στον Τζέφρι Φόουλ, έναν από τους 16 Αμερικάνους που έχουν φυλακιστεί στη Βόρεια Κορέα τις δύο τελευταίες δεκαετίες.
Όπως και ο 22χρονος φοιτητής ο 59χρονος Φόουλ είχε πάει ταξίδι στην Πιονγκγιάνγκ και συνελήφθη στο αεροδρόμιο όταν έφευγε. Αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από έξι μήνες, με προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου