Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

ΗΠΑ: Η οικογένεια του Ουόρμπιρ δεν επιθυμεί τη διενέργεια νεκροψίας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κυριακή, 25 Ιουνίου, 2017

Ιατροδικαστής του Οχάιο, σεβόμενος την επιθυμία της οικογένειας του Ότο Ουόρμπιρ, του Αμερικανού φοιτητή που επαναπατρίστηκε σε κώμα από τη Βόρεια Κορέα όπου κρατούνταν επί 17 μήνες, διεξήγαγε μόνο εξωτερική έρευνα στη σορό του και όχι πλήρη νεκροψία- νεκροτομή.
Το γραφείο του ιατροδικαστή εξακολουθούσε σήμερα να βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Σινσινάτι όπου διακομίστηκε ο 22χρονος Ουόρμπιρ μετά τον επαναπατρισμό του, προτού καταλήξει σε συμπέρασμα για τα αίτια του θανάτου του που επήλθε χθες Δευτέρα, ανακοίνωσε ο ερευνητής Ντάριλ Ζόρνες.
Οι ερευνητές εξακολουθούν να εξετάζουν τις ακτινογραφίες και να αναμένουν τα επιπλέον ιατρικά αρχεία που έχει ζητήσει ο ιατροδικαστής, πρόσθεσε.
Ο Ζόρνες αρνήθηκε να σχολιάσει πόσο καιρό θα χρειαστεί το γραφείο του ιατροδικαστή για να ολοκληρώσει την έρευνά του. Τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένονται αργότερα σήμερα ή αύριο Τετάρτη.
Προς το παρόν η οικογένεια δεν έχει ανακοινώσει για ποιο λόγο δεν επιθυμεί τη διενέργεια νεκροψίας, η οποία ίσως να έριχνε περισσότερο φως στα αίτια που προκάλεσαν τις νευρολογικά τραύματα που τον άφησαν σε κώμα.
Ο θάνατος του Ουόρμπιρ ανακοινώθηκε λίγες ημέρες αφού αφέθηκε ελεύθερος από τη Βόρεια Κορέα όπου κρατούνταν και επέστρεψε στις ΗΠΑ σε κώμα.
Ο 22χρονος φοιτητής συνελήθη τον Ιανουάριο του 2016 στην Πιονγκγιάνγκ όπου είχε πάει ως τουρίστας και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια καταναγκαστικά έργα επειδή έκλεψε μια αφίσα από το ξενοδοχείο όπου διέμενε.
Οι συνθήκες της κράτησής του και η θεραπεία που έλαβε στη Βόρεια Κορέα παραμένουν άγνωστες. Οι ΗΠΑ έχουν ζητήσει να αφεθούν ελεύθεροι οι άλλοι τρεις Αμερικανοί που κρατούνται από την Πιονγκγιάνγκ, ο πάστορας Κιμ Ντονγκ Τσουλ και οι καθηγητές πανεπιστημίου Τόνι Κιμ και Κιμ Χακ Σονγκ.
Στο μεταξύ ο θάνατος του Ουόρμπιρ προκάλεσε σοκ στον Τζέφρι Φόουλ, έναν από τους 16 Αμερικάνους που έχουν φυλακιστεί στη Βόρεια Κορέα τις δύο τελευταίες δεκαετίες.
Όπως και ο 22χρονος φοιτητής ο 59χρονος Φόουλ είχε πάει ταξίδι στην Πιονγκγιάνγκ και συνελήφθη στο αεροδρόμιο όταν έφευγε. Αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από έξι μήνες, με προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου