Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Σε πλειστηριασμό βγαίνει το Athens Ledra με τιμή εκκίνησης τα 48 εκατ. ευρώ

Τετάρτη, 8 Ιουνίου, 2016

Σύμφωνα με δικηγόρο των ιδιοκτητών, ο στόχος είναι στις 13 Ιουλίου να βγει το ξενοδοχείο σε πλειστηριασμό.Πηγή:Eurokinissi
Σε πλειστηριασμό βγαίνει το Athens Ledra με τιμή εκκίνησης τα 48 εκατ. ευρώ
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η τριμερής συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους των εργαζομένων του ξενοδοχείου Athens Ledra, το οποίο έβαλε λουκέτο, την εργοδοσία και τον ειδικό γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Γιάννη Σούκο.
Ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου τόνισε ότι στόχος είναι στις 13 Ιουλίου να βγει σε πλειστηριασμό το ακίνητο, με τιμή εκκίνησης τα 48 εκατ. ευρώ, από τα οποία όπως είπε θα εξοφληθούν και οι εργαζόμενοι.
Ωστόσο, είναι προφανές ότι το σχέδιο αυτό ακόμα κι αν όλα εξελιχθούν όπως θα ήθελαν οι ιδιοκτήτες, δεν οδηγεί αυτόματα και σε κάλυψη των υποχρεώσεων απέναντι στους εργαζόμενους.
Η εταιρεία χρωστά (αποζημιώσεις και δεδουλευμένα) 5 εκατομμύρια ευρώ στους 200 εργαζόμενους.
Από την πλευρά των εργαζομένων ζητήθηκε ο επόμενος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου να δεσμευτεί ότι θα επαναπροσλάβει τους απολυμένους του Athens Ledra.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου