Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Τρομάζει και… διχάζει ο Αλφειός: Πρωτόγνωρη καταστροφή εξαιτίας της κακοκαιρίας




ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΡΟΦΡΑΓΜΑΤΑ 
 
Ο εφιάλτης του Αλφειού αναβίωσε χθες το πρωί στα Μακρίσια, στην Παπαδού και στην περιοχή της Δαφνούλας, καθώς η ισχυρή βροχόπτωση στην Τρίπολη και στη Μεγαλόπολη προκάλεσε τον κάθοδο μεγάλου όγκου υδάτων από την Αρκαδία, με συνέπεια να «φουσκώσει» ξανά το ποτάμι και να πλημμυρίσει, καταστρέφοντας καλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχει προκληθεί ζημιά σε εκατοντάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης έκτασης στα Μακρίσια, σε φιστίκια αραποσίτια, τριφύλλια, αμπέλια, ενώ παρασύρθηκαν αρδευτικά λάστικα και γεωργικά μηχανήματα.
Ταυτόχρονα, η διαχείριση του φράγματος του Αλφειού μετατράπηκε ξανα σε… έδαγοες αντιδικιών, καθώς αρκετές καλλιεργήσιμες εκτάσεις καταστράφηκαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού και κάτοικοι της περιοχής από τα Καλυβάκια ως τα Μακρίσια εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για τον τρόπο διαχείρισης.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου