Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Αρκούδι: «Πλήρωσε» ακριβά το μπάνιο

Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2016


ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ «ΤΑ ΠΑΝΤΑ»
Μια οδυνηρή εμπειρία έζησε χθες το μεσημέρι στο Αρκούδι ένας 82χρονος αξιωματικός ε.α. και ιδρυτής μικρού πολιτικού κόμματος.
Ο Ζ.Γ. με την σύζυγό του Π.Σ. έφθασαν από την Αθήνα νωρίς το μεσημέρι με το αυτοκίνητό τους (toyota) στο όμορφο Αρκούδι, όπου σήμερα Κυριακή θα παρίσταντο σε βαφτίσια και την Δευτέρα θα αναχωρούσαν για Αθήνα.
Πριν καταλύσουν σε μικρό ξενοδοχείο της περιοχής, αποφάσισαν να απολαύσουν τη θάλασσα για να προλάβουν τον καιρό. Έτσι για να κερδίσουν χρόνο, δεν ξεφόρτωσαν τις αποσκευές τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα από το αυτοκίνητο και μετέβησαν στην παραλία που βρίσκεται μπροστά από μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής. Στάθμευσαν το ΙΧ τους περίπου 15 -20 μέτρα από παρακείμενη καντίνα, το κλείδωσαν και πήγαν για να απολαύσουν το μπάνιο τους.
Μετά από 15 λεπτά επέστρεψαν και τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: άγνωστοι είχαν ανοίξει το κλειδωμένο αυτοκίνητο και είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό του, τα πάντα: Συγκεριμένα οι άγνωστοι δράστες πήραν την βαλίτσα με όλα τα ρούχα του ζευγαριού και το νεσεσέρ που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα καθώς και τα δύο  σακ βουαγιάζ στο πορτ μπαγκάζ. Δεν άφησαν ούτε τις γόβες της γυναίκας που βρίσκοντα σε ξεχωριστό κουτί! Στα σακ βουαγιάζ υπήρχαν χρήματα (περίπου 1.100 ευρώ, χρυσαφικά αξίας,πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και φάρμακα).
Το ζευγάρι  στην εικόνα του ανοικτού αυτοκινήτου και με τα υπάρχοντά του να έχουν κάνει «φτερά», έπαθε σοκ.
Στην περιοχή έφθασαν άνδρες του ΑΤ Βαρθολομιού, οι οποίοι έκαναν μια μικρή έρευνα στην γύρω από το αυτοκίνητο περιοχή, χωρίς όμως αποτελέσματα.
Ο Ζ.Γ. δανείστηκε ρούχα για να μεταβεί στο ΑΤ για κατάθεση.

Του Κώστα Ζαφειρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου