Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΒΟΜΒΑ: Στο Νο.13 και τους Κινγκς ο Παπαγιάννης!

Παρασκευή, 24 Ιουνίου, 2016

Τεράστια επιτυχία για το σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έγινε ντραφτ στο Νο.13 απ' τους Φοίνιξ Σανς, αλλά δόθηκε με ανταλλαγή στους Σακραμέντο Κινγκς.
Ιστορία έγραψε ο Γιώργος Παπαγιάννης! Ο σέντερ του Παναθηναϊκούέγινε ντραφτ στο Νο.13  και κατέληξε στους Σακραμέντο Κινγκς, δίπλα στον Κώστα Κουφό. Αυτή είναι η υψηλότερη θέση που επιλέγεται Έλληνας παίκτης, καθώς ο 19χρονος σέντερ ξεπέρασε το Νο.15 τουΓιάννη Αντετοκούνμπο!
Στο Σακραμέντο ο Παπαγιάννης πηγαίνει από τους Φοίνιξ Σανς, οι οποίοι πριν από την έναρξη της διαδικασίας είχαν ανταλλάξει το Νο.13 και τα δικαιώματα του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (θα μείνει στη Φενέρμπαχτσε) για το Νο.8 και τον Μαρκίς Κρις. 
Ο Παπαγιάννης εξέφρασε ήδη την επιθυμία να ενταχθεί άμεσα στους "Βασιλιάδες", αυτό όμως είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τη δική τους πολιτική. Προφανώς πάντως για να τον επιλέξουν τόσο ψηλά, ως πρώτη επιλογή τους, αφενός τον πιστεύουν και αφετέρου εντυπωσιάστηκαν από τα προσόντα του.
Θυμίζουμε πως ο Έλληνας άσος είχε συμμετάσχει το προηγούμενο διάστημα στο work out των Φιλαδέλφεια 76ers, Φοίνιξ Σανς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Μπόστον Σέλτικς, ενώ οι Κινγκς τον παρακολουθούσαν ελέω... Βλάντε Ντίβατς, ο οποίος είχε εντυπωσιαστεί από το ταλέντο του, όπως αποδείχθηκε.
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου