Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Τόπε, τόπε ο παπαγάλος

Τετάρτη, 8 Ιουνίου, 2016

ΗΠΑ: Ισχυρίζονται στο δικαστήριο ότι ο παπαγάλος γνωρίζει τον δολοφόνο

45χρονος Μάρτιν Ντούραμ δολοφονήθηκε στο σπίτι του στο Μίσιγκαν πριν από έναν χρόνο, και δίπλα του βρέθηκε η βαριά τραυματισμένη σύζυγός του. Ισως όμως τη λύση για τη Δικαιοσύνη την δώσει ο παπαγάλος του νεκρού που φαίνεται ότι ήταν παρών και έχει αρχίσει πλέον να «κελαηδάει»...
Το ερώτημα που απασχολεί την αστυνομική έρευνα είναι εάν η σύζυγος σκότωσε τον Ντούραμ και στην συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα κατάφερε.
Το περιβάλλον του θύματος υποστηρίζει πως ο παπαγάλος, ονόματι «Μπαντ», επαναλαμβάνει τις τελευταίες φράσεις του Ντούραμ: «Don't f*** shoot» («Μην πυροβολείς, γαμ*...»).
Επιπλέον, υποστηρίζουν, «μιμείται ξεκάθαρα» φωνές ενός ανδρόγυνου να μαλώνει -κάτι που, αφήνουν να εννοηθεί, ενισχύει το σενάριο ότι η σύζυγος τού Ντούραμ ευθύνεται για τη δολοφονία.
Ο παπαγάλος έχει περάσει στην φροντίδα της πρώην συζύγου τού Ντούραμ, της Κριστίνα Γκέλερ. Ο πατέρας του θύματος, Τσαρλς Ντούραμ, δηλώνει στο NBC πεπεισμένος πως ο παπαγάλος ήταν παρών και επαναλαμβάνει όσα άκουσε.
Ωστόσο, ο εισαγγελέας της οικείας κομητείας Νιουέιγκο, Ρόμπερτ Σπρίνγκστεντ, εμφανίζεται επιφυλακτικός για τη δικαστική αξία που έχει ο παπαγάλος.
«Δεν έχω υπόψη μου κάποιο ανάλογο προηγούμενο» λέει στο Associated Press, αν και φροντίζει να αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά: «Σίγουρα, όσο προχωρούμε την υπόθεση, ίσως βρεθεί εκεί κάτι που μπορούμε να κοιτάξουμε», λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου