Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Πρώτη υποβάθμιση από τη Moody’s για τη Βρετανία

 Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2016

Αρνητικό το outlook
 αξιολόγησης Moody’s προχώρησε στην υποβάθμιση των προοπτικών (outlook) για την πιστοληπτική ικανότητα της Μεγάλης Βρετανίας, μετά την έκβαση του δημοψηφίσματος υπέρ του Brexit. Το outlook υποβαθμίστηκε σε αρνητικό από σταθερό, η αξιολόγηση όμως παρέμεινε στη βαθμίδα του «Αa1».
Πρώτη υποβάθμιση από τη Moody’s για τη Βρετανία
«Η απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα οδηγήσει σε μια παρατεταμένη περίοδο αβεβαιότητας που θα επιβαρύνει την οικονομική και χρηματοοικονομική απόδοση της χώρας και θα είναι πιστωτικά αρνητική για το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες αξιολογούμενες οντότητες» σημειώνει η Moody’s.

Αν και η Moody’s δεν αναμένει το Brexit να έχει σημαντικές πιστωτικές συνέπειες για τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, «το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο πολιτικού κατακερματισμού εντός της ΕΕ, αν η λαϊκή υποστήριξη για το μπλοκ εξασθενίζει μεταξύ των κρατών-μελών» όπως σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου