Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Μετέωροι περισσότεροι από 400 ποδοσφαιριστές εξαιτίας του «Brexit»

Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2016

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΛΑΣΗΤο δημοψήφισμα, φαίνεται ικανό να αλλάξει το πρόσωπο του ποδοσφαίρου στην άλλη μεριά της Μάγχης. 
«Η αποχώρηση από την ΕΕ θα έχει μια τεράστια επίδραση στο ποδόσφαιρο, πολύ μεγαλύτερη από ό,τι οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν», είπε ο μάνατζερ Ράσελ Αντερσον. 
«Περισσότεροι από τους μισούς παίκτες που αγωνίζονται σήμερα στην Premier League θα χρειαστούν άδεια παραμονής. Σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο οι επιπτώσεις θα είναι ισχυρότερες, ωστόσο, οι σύλλογοι θα αναγκαστούν να επικεντρωθούν στην εγχώρια ταλέντα».
Σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν σήμερα, οι παίκτες που έχουν στην κατοχή τους διαβατήριο χώρας της ΕΕ είναι ελεύθεροι να παίζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς κανένα περιορισμό. 
Εκείνοι εκτός ΕΕ, αντίθετα, πρέπει να πληρούν τα κριτήρια που επιβάλλονται από το Υπουργείο Εσωτερικών. 
Αναλύοντας τις δύο πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας και την Premier της Σκοτίας, έχει υπολογιστεί ότι τουλάχιστον 332 παίκτες δεν εμπίπτουν στις νέες παραμέτρους. Μια υπόθεση που θα μπορούσε να μειώσει κατά το ήμισυ τα ρόστερ σε ομάδες όπως η Άστον Βίλα, Νιούκαστλ και Γουότφορντ, που θα χάσουν έως και 11 παίκτες. 
Μόνο στην Premier, παίζουν τουλάχιστον 100 παίκτες με κίνδυνο απέλασης, συμπεριλαμβανομένου του αστεριού της Λέστερ, Ενγκολό Καντέ.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου