Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ηλεία: Το τέλος της βιομηχανικής ντομάτας

Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2016

ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ
Η καλλιέργεια βιομηχανικής ντομάτας έχει υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή στον Κάμπο της Ηλείας, από την ισχυρή και άκαιρη βροχόπτωση της 25ης Ιουνίου.
Οι καλλιεργητές βρίσκονται σε απόγνωση, αφού βλέπουν τις καλλιέργειές τους να σαπίζουν. Και η ειρωνεία είναι ότι η καταστροφή έγινε περίπου 20 μέρες πριν ξεκινήσει η συγκομιδή.
Στον ηλειακό κάμπο έχουν υποστεί ζημιά κατά 100% τουλάχιστον 3.000 στρέμματα βιομηχανικής ντομάτας (αν και κάποιοι αγρότες ανεβάζουν τα στρέμματα σε 4.000), ενώ αρκετές εκατοντάδες έχουν υποστεί ζημιές σε μικρότερο ποσοστό.
Οι αγρότες είναι αγανακτισμένοι γιατί ενώ έχουν καταστραφεί, περιμένουν τους εκτιμητές του ΕΛΓΑ για να ξέρουν πώς θα συνεχίσουν. Οι εκτιμητές δεν έρχονται και οι μέρες κυλούν. «Αν δεν έρθουν την επόμενη εβδομάδα θα κινηθούμε νομικά εναντίον του ΕΛΓΑ», τονίζει ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών βιομηχανικής ντομάτας Αμαλιάδας Χρήστος Βαλλιανάτος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου