Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Θρίλερ με πτήση της United Airlines από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη. Προσπαθούν επί δύο ημέρες να φτάσουν στον προορισμό


Τρίτη, 21 Ιουνίου, 2016


Οργή, αγανάκτηση και μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες που προσπαθούν να φτάσουν από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη, αφού επί δύο ημέρες το Boeing 767 της αμερικανικής εταιρείας United Airlines αν και απογειώνεται από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έπειτα από λίγο επιστρέφει.
Η αρχική πτήση της United Airlines από την Αθήνα με προορισμό τη Νέα Υόρκη, με 208 επιβάτες μεταξύ των οποίων όχι μόνο τα μέλη του πληρώματος αλλά και Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου προσκεκλημένοι του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ήταν προγραμματισμένη για τις 13:10 το μεσημέρι της Κυριακής. Το αεροσκάφος αν και απογειώθηκε κανονικά, μιάμιση ώρα αργότερα αναγκάστηκε να επιστρέψει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς οι πιλότοι του ανέφεραν στον πύργο ελέγχου ότι υπήρχε ένδειξη βλάβης στα κινούμενα πτερύγιά του (flaps).
Πράγματι στις 16:32 το αεροσκάφος, αφού άδειασε το μεγαλύτερο μέρος των καυσίμων του στον αέρα, όπως άλλωστε προβλέπεται, προσγειώθηκε στον αερολιμένα Αθηνών προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη. Όμως λόγω της παρέλευσης του ωραρίου εργασίας του πληρώματος, η αναχώρηση της πτήσης της United Airlines από την Αθήνα προγραμματίστηκε εκ νέου για τις 13:30 Δευτέρας 20 Ιουνίου.
Οι επιβάτες αφού ξεπέρασαν τον αρχικό εκνευρισμό ετοιμάστηκαν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους και ενώ όλα φαίνονταν ότι εξελίσσονται ομαλά, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ανακοίνωσε, εν πτήση, ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και επιστρέφει στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε η ίδια ένδειξη για βλάβη στα flaps με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης του να αδειάσει εκ νέου τα καύσιμα στον αέρα και να επιστρέψει και πάλι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας.
Η πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από υπάλληλο του «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο οποίος μίλησε στη HuffPost Greece με την προϋπόθεση της ανωνυμίας διευκρινίζοντας ότι για να περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει κανείς να μιλήσει με τους υπεύθυνους της εταιρείας 9-5 το πρωί.
Την ίδια ώρα εξοργισμένοι είναι η πλειονότητα των επιβατών ορισμένοι εκ των οποίων ζήτησαν να τους επιστραφούν τα χρήματα και να ταξιδέψουν με άλλη εταιρεία.
Η νέα απόπειρα αναχώρησης είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί της Τρίτης 21 Ιουνίου με αριθμό πτήσης 2095, ενώ υπάρχει και δεύτερη πτήση, αυτή που ήταν προγραμματισμένη κανονικά για τις 12:15.
Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου