Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Φεύγουν 12 στελέχη του Ποταμιού και πάνε στη ΝΔ

Παρασκευή, 3 Ιουνίου, 2016

Το πήρε... το ποτάμι
Φεύγουν 12 στελέχη του Ποταμιού και πάνε στη ΝΔ
Τη δήλωση στήριξής τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δυνατότητα πραγματοποίησης των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων για τον τόπο, εκφράζουν, με κοινή δήλωσή τους, 12 υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του Ποταμιού.

«Η Ελλάδα αιμορραγεί, η χώρα διαλύεται κάτω από την λαίλαπα της λιτότητας και των παραλόγων φόρων. Παραπατάει, μεταξύ της αυτάρεσκης ,''αριστερίστικης'', ουτοπικής ιδεολογίας του βασικού κυβερνώντος κόμματος, και της εγωπαθούς εξουσιολαγνείας του κυβερνητικού του εταίρου. Το πολιτικό δυναμικό, κατακερματισμένο, αδυνατεί να ανταποκριθεί στο αίτημα του μέσου Έλληνα για έξοδο από την θανατηφόρα περιδίνηση που έχει εμπλακεί τα τελευταία χρόνια.
Κοινοποιούμε σήμερα την απόφασή μας να συνταχθούμε στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, για έξοδο από την κρίση. Επιδιώκουμε να γίνουμε παραπόταμος, ενός αληθινού ποταμού Ελλήνων που θα μεταρρυθμίσει, επιτέλους, την Ελλάδα και θα την απαλλάξει από τη χειρότερη και πιο ανεύθυνα λαϊκιστική διακυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος.

Η Νέα Δημοκρατία, υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί σήμερα τη μόνη δύναμη που μπορεί να ηγηθεί μιας αποτελεσματικής προσπάθειας για να αποκατασταθεί η κυβερνητική σταθερότητα στο εσωτερικό και η αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό περιβάλλον. Καλούμε τους συμπολίτες μας, που εμπιστεύθηκαν και στήριξαν στο πρόσφατο παρελθόν την απόφασή μας να μετέχουμε στα κοινά, να εμπιστευθούν και τώρα την εκτίμησή μας, ότι η πραγματική ελπίδα για την Ελλάδα βρίσκεται στην πλειοψηφική συσπείρωση των πολιτών που επιθυμούν κυβερνήσεις αποτελεσματικές μετά τις εκλογές και όχι απλώς ευχάριστες προεκλογικά.
Και πιστεύουμε ότι η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, θα την μετεξελίξει ταχύτατα στην πολιτική δύναμη που μπορεί να εμπνεύσει αυτή τη δημιουργική πλειοψηφική συσπείρωση.
Οι αυταπάτες, οι δογματισμοί, ο λαϊκισμός και η πλήρης κατάρρευση των αξιών, μας έφτασαν στο σημερινό σημείο-κατάντια. Ο ρεαλισμός, η αποδοτικότητα και η αλήθεια θα δώσουν όραμα ξανά στα παιδιά μας».

Τη δήλωση υπογράφουν οι:
-Θεοδώσης Ιάκωβος, Ακοοπροθετιστής, πρώην μέλος Επιτροπών Δεοντολογίας, Πανελλήνιας, Οικονομικών, Περιφερειακός Κ. Μακεδονίας , Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας με το Ποτάμι
-Λυκούργος Λιαρόπουλος, Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας, πρώην Συντονιστής Τομέα Υγείας, μέλος της Επιτροπής Διαλόγου στο Ποτάμι
-Παρασκευόπουλος Νότης, Συγκοινωνιολόγος, πρώην Συντονιστής Επιτροπής Δια Ταύτα, μέλος Πανελλήνιας Επιτροπής στο Ποτάμι
-Σαραντόπουλος Μ. Φώτης, Συγγραφέας, Χημικός πρώην Εμπειρογνώμονας Τομέα Άμυνας στο Ποτάμι
-Δενδρινός Κωνσταντίνος, Ανώτερο στέλεχος Τουρισμού πρώην Εμπειρογνώμονας Τομέα Τουρισμού στο Ποτάμι
-Βλαχογιάννης Γεώργιος, Πληροφορικός /τεχνικός δικτύων πρώην Συντονιστής Θεσσαλονίκης, μέλος Πανελλήνιας Επιτροπής, Υπ. Βουλευτής Πρέβεζας με το Ποτάμι
-Κωστόπουλος Κυριάκος, Φιλόλογος, πρώην Συντονιστής Λάρισας με το Ποτάμι
-Φραγκούδης Νικόλαος, Συνταξιούχος, πρώην Συντονιστής Β' Πειραιά στο Ποτάμι
-Μαρασλή Τίνα, Τραπεζικός πρώην Συντονίστρια Σερρών με το Ποτάμι
-Βλάχος Πασχάλης, Εταιρικό στέλεχος Υπ. Βουλευτής Β' Αθήνας με το Ποτάμι
-Ρίζος Νικόλαος, Επαγγελματίας τροφίμων Υπ. Βουλευτής Πέλλας με το Ποτάμι
-Δημητρακοπούλου Πηνελόπη, Πολιτικός επιστήμονας πρώην μέλος στο Ποτάμι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου