Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Στο νοσοκομείο ο Μοχάμεντ Αλι με πρόβλημα του αναπνευστικού

Παρασκευή, 3 Ιουνίου, 2016

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών Αλι, 74χρονών, πάσχει από Πάρκινσον εδώ και τρεις δεκαετίες.Πηγή: (ΑΡ)
Στο νοσοκομείο ο Μοχάμεντ Αλι με πρόβλημα του αναπνευστικού
Ο θρύλος της πυγμαχίας Μοχάμεντ Αλι νοσηλεύεται με πρόβλημα του αναπνευστικού, ανακοίνωσε την Πέμπτη εκπρόσωπος της οικογένειας.
Ο Μπομπ Γκανέλ δήλωσε ότι η κατάσταση του Αλι ήταν σχετικά καλή, και πως η παραμονή του στο νοσοκομείο αναμένεται να είναι σύντομη.
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών Αλι, 74χρονών, πάσχει από Πάρκινσον εδώ και τρεις δεκαετίες. Ζει στο Φοίνιξ της Αριζόνα.
Είχε παρουσιάσει προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, όπως τον Δεκέμβριο του 2014, όταν νοσηλεύτηκε αρχικά για ελαφριάς μορφής πνευμονία αλλά διαπιστώθηκε ότι είχε πολύ σοβαρή ουρολοίμωξη. Νοσηλεύτηκε για τον ίδιο λόγο και τον Ιανουάριο του 2015.
Τα τελευταία χρόνια δεν εμφανίζεται σε εκδηλώσεις. Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν τον Απρίλιο, σε διοργάνωση συγκέντρωσης πόρων για το κοινωφελές ίδρυμα Κέντρο Πάρκινσον Μοχάμεντ Αλι.
Το παρατσούκλι του είναι «Ο Καλύτερος». Αποσύρθηκε οριστικά το 1981 με 56 νίκες και 5 ήττες στο σύνολο της καριέρας του.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου