Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Σήμερα η παρέλαση για την 25η Μαρτίου, 1821 στην ιστορική Ελληνική Παροικία του Lowell.

Λόγο του ότι την Παρασκευή 25η Μαρτίου, τα σχολεία θα είναι κλειστα (Μεγάλης Παρασκευής των Καθολικών) η γιορτή για την 25η Μαρτίου, 1821 θα γίνει σήμερα.

Στις 10:30πμ θα γίνει η δοξολογία στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας όπου θα συμμετάσχουν ιερείς και ενορίτες από τις 5 Ορθόδοξες ενορίες (Αγία Τριάδα, Μεταμόρφωση του Σωτήρος, Άγιος Γεώργιος, Κοίμηση Της Θεοτόκου και Άγιο Γεώργιο της Αντιοχειανής).
Στη συνέχεια θα αρχίσει η πορεία προς το Δημαρχείο όπου φιλαρμονική του Δήμου θα πεανίζει Ελληνικά εμβατήρια. Την φιλαρμονική θα ακολουθούν οι σημαίες Αμερικής και Ελλάδος, τα στεφάνια που θα κατατεθούν στα μνημεία των Πεσόντων και των Πρωτοπόρων Ελλήνων, θα ακολουθήσει το Ημερήσιο Ελληνικό Σχολείο οι επίσημοι και ο κόσμος.
Η πορεία θα τερματήσει στο Δημαρχείο όπου θα υψωθεί η γαλανόλευκή, θα ψαλούν οι Εθνικοί ύμνοι και στη συνέχεια και λόγο των καιρικών συνθηκών (35 βαθμούς Φαρενάιτ) 1 βαθμό Κελσίου ο εορτασμός θα γίνει εντός του Δημαρχείου.


ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου