Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Κωλοτούμπα Καμμένου: Λεκτικό λάθος του Μουζάλα για τα Σκόπια

Δεν ντρέπεται ο "Πυρπολημένος"!!!

Κωλοτούμπα Καμμένου: Λεκτικό λάθος του Μουζάλα για τα ΣκόπιαΧαμός έγινε στη Βουλή όταν ξαφνικά ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε "λεκτικό λάθος" του Γιάννη Μουζάλα ότι αποκάλεσε τα Σκόπια, Μακεδονία... ξεχνώντας (;) τον χαμό που προκάλεσε ζητώντας την παραίτησή του. 
"Όταν αντέδρασα για το λεκτικό λάθος του κ. Μουζάλα, υπέβαλα την παραίτησή μου και των υπουργών μου. Εσείς γιατί δεν καταθέσατε πρόταση μομφής κατά του κ. Μουζάλα; Ο κ. Μητσοτάκης είπε στην κ. Μέρκελ ότι είμαι λαϊκιστής και θέλω να ανατρέψω την κυβέρνηση. Να προσέχετε τι λέτε στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Θα σας θυμίσω μία φράση που είχε πει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στον Ανδρέα Παπανδρέου: Τα αιτήματα ενίοτε γίνονται και αποδεκτά", ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Η αλλαγή στάσης του Πάνου Καμμένου για τον Γιάννη Μουζάλα προκάλεσε τις φωνές και τα σχόλια από τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας, με τους βουλευτές να φωνάζουν ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε κωλοτούμπα.
Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου