Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Νεκροί και τραυματίες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών μετά από ισχυρές εκρήξεις

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 23
ΝΕΚΡΟΙ
Παγκόσμιο σοκ μετά τις νέες τρομοκρατικές, όπως όλα δείχνουν, επιθέσεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη του τρομοκράτη του Παρισιού. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ 35 είναι οι τραυματίες.
Σύμφωνα με το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga, λίγο πριν σημειωθούν οι εκρήξεις ακούστηκαν πυροβολισμοί, αλλά και φωνές στα αραβικά, ενώ βέλγος δημοσιογράφος μεταδίδει από το σημείο ότι μετά τις εκρήξεις εντοπίστηκαν κι άλλοι εκρηκτικοί μηχανισμοί στο αεροδρόμιο. To πρακτορείο Belga κάνει λόγο για εντοπισμό τριών εκρηκτικών μηχανισμών, μέχρι στιγμής. 
Ο Βέλγος υπουργός Εσωτερικών έθεσε την χώρα στο ανώτατο επίπεδο επιφυλακής υπό την απειλή τρομοκρατίας. 
Οι εκρήξεις που συγκλόνισαν την αίθουσα αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών σήμερα το πρωί έγιναν, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, στο γκισέ των Αμερικανικών Αερογραμμών. 
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν τέσσερις ημέρες μετά την σύλληψη στις Βρυξέλλες του νούμερο ένα καταζητούμενου για τις επιθέσεις στο Παρίσι, Σαλά Αμπντεσλάμ ενώ η βελγική αστυνομία ήταν σε εγρήγορση για αναμενόμενα χτυπήματα.
Εικόνες στα social media δείχνουν πυκνό καπνό να αναδύεται από την αίθουσα αναχωρήσεων όπου όλα τα τζάμια είναι σπασμένα. Οι επιβάτες στο άκουσμα των εκρήξεων έτρεξαν μακριά.
Σύμφωνα με τον Alex Rossi δημοσιογράφο του Sky News που ήταν στην αίθουσα, ακούστηκαν «δύο πολύ, πολύ ισχυρές εκρήξεις».
«Ένιωσα το κτίριο να κουνιέται. Υπήρχε σκόνη και καπνός...Πήγα προς το σημείο από όπου ακούστηκε η έκρηξη από εκεί από όπου έφευγαν οι άνθρωποι, ήταν όλοι τρομαγμένοι και σε σύγχυση.»
Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Έφη Κουτσοκώστα υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου