Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Κίνα: Εστιατόριο χρεώνει τον καθαρό αέρα που αναπνέουν οι πελάτες του

Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2016

Σε τέτοια ατμόσφαιρα ο καθαρός αέρας είναι πολύτιμος και χρεώνεται...Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Κίνα: Εστιατόριο χρεώνει τον καθαρό αέρα που αναπνέουν οι πελάτες του
Τον καθαρό αέρα αποφάσισε να χρεώνει εστιατόριο στην πόλη Ζανγκιάγκανγκ στην ανατολική Κίνα, μετακυλίοντας στους πελάτες του το κόστος του καθαρισμού της ατμόσφαιρας, καθώς το νέφος και η αιθαλομίχλη καλύπτουν πολύ συχνά την επαρχία Τσιανγκσού.
Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου εγκατέστησαν σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα στο κατάστημά τους και αποφάσισαν να καλύψουν το κόστος ζητώντας από τους πελάτες να καταβάλλουν επιπλέον 0,15 δολάρια για κάθε τους γεύμα.
Αν και τα χρήματα που καλούνται να πληρώσουν οι θαμώνες του εστιατορίου δεν είναι πολλά, αρκετοί από αυτούς προχώρησαν σε καταγγελίες κάνοντας λόγο για παράνομη και παράξενη πρακτική.
Μάλιστα, αξιωματούχος της πόλης ανέφερε στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua ότι ο καθαρός αέρας δεν μπορεί να πουληθεί ως εμπόρευμα, εξηγώντας ότι οι πελάτες του καταστήματος δεν έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θα αναπνέουν ή όχι φιλτραρισμένο αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου