Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Απάντηση στο άρθρο: «Τιτανικός» στην ελληνική ναυτιλία - Γνωστοί εφοπλιστές θύματα της κρίσης

Τρίτη, 22 Μαρτίου, 2016

Από το "Θαλασσοπόρο" καπετάν Θανάση

Αγαπητε Βασιλη,
Το κείμενο σου για την παρούσα ναυτιλιακή κρίση το βρήκα πολύ ενημερωτικό και πάρα πολύ ενδιαφέρον.
Ενημερωτικό γιατί αναφέρει γεγονότα με αριθμούς, τοποθεσίες, και επίκαιρες πληροφορίες.
Πολλοί από τους επώνυμους ήταν κάποτε «αφεντικά» της ναυτιλιακής εταιρείας μου ΠΑΡΑΛΙΑ της Βοστωνης και για πολλά χρονιά συνεργαστήκαμε . Άωρα συγκινούμαι που τους βλέπω πάλι να υποφέρουν !!
Παρ’ολον ότι προσωπικός είμαι ανέπαφος και αδιάφορος αυτής της καταιγίδας όμως από συναισθηματισμό παρακολουθώ την παρούσα ναυτιλιακή κρίση που για αρκετά τώρα χρόνια έχει δημιουργήσει ττρομερές αναταραχές στο εμπόριο, και στον απανταχού ναυτιλιακό κόσμο που εξαρτάτε από θαλάσσιες μεταφορές. Ιδιαιτέρως δε στην Θαλασοκράτηρα μητέρα Ελλάδα.!!!
Ανεφέρθη στο άρθρο ότι η εταιρεία “Dry Ship” διέρχεται μμεγάλη κρίση. Βέβαια είναι η ίδια εταιρεία και οι ίδιοι διευθύνοντες που πριν περίπου 7 χρόνια χτυπούσαν το καμπανάκι για το άνοιγμα της Wall street και διαλαλούσαν ότι κέρδιζαν $2.5 εκατομμύρια δολλάρια ημερησίως !!
Με το στόμα του εντίμου Θ. Πάγκαλου θα έλεγα « καλά να πάθουν» τώρα.
Για τους υπόλοιπους και εν γένει το ναυτιλιακό κόσμο θα έλεγα …ΚΟΥΡΑΓΙΟ» η θάλασσα δεν στερεύει. Πάλι σε μερικούς μίνες τα πλοία μας θα διασχίζουν τις
4 Θάλασσες και 3 Ωκεανούς όπως αναφέρω και στο βιβλίο μου το ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ και Το ODYSSEY OF THE SEVEN SEAS.

Καληνύχτα, χαιρετισμούς
Θανάσης Γαλάνης

Εάν θέλετε να διαβάστε το συγκεκριμένο άρθρο είναι περί το τέλος της σελίδας (χθες), επίσης, άλλα παλαιότερα άρθρα πηγαίνετε κάτω δεξιά στο τέλος της ιστοσελίδας και πατήστε στο “παλαιότερες αναρτήσεις”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου