Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Σε λίστα παρακολούθησης είχαν οι ΗΠΑ τον Μπακράουι πριν τις επιθέσεις στο Παρίσι

ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ

Σάββατο, 26 Μαρτίου, 2016

Πριν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, οι ΗΠΑ είχαν ήδη συμπεριλάβει σε λίστα παρακολούθησης υπόπτων για τρομοκρατία τον Ιμπραήμ ελ Μπακράουι, τον βομβιστή του αεροδρομίου των Βρυξελλών. Μετά το μακελειό του Νοεμβρίου, στην εν λόγω λίστα προστέθηκε και ο αδερφός του, Χαλίντ, ο οποίος ανατινάχτηκε στο μετρό της βελγικής πρωτεύουσας, όπως δηλώνουν πηγές που μίλησαν στο πρακτορείο Reuters.


Σε λίστα παρακολούθησης είχαν οι ΗΠΑ τον Μπακράουι πριν τις επιθέσεις στο Παρίσι
Τα δυο αδέρφια-καμικάζι των Βρυξελλών, ήταν γνωστά στις αμερικανικές αρχές πριν από την σύλληψη στις 18 Μαρτίου, του Σαλάχ Αμπντεσλάμ που σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις επιθέσεις του Παρισιού, όπως αναφέρει το Reuters.
Σήμερα, οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών του Βελγίου κατήγγειλαν την «αοριστία» των πληροφοριών που είχε παράσχει η Τουρκία το καλοκαίρι του 2015 για τον Ιμπραήμ Ελ Μπακράουι, αλλά και τον «απαράδεκτο» τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση ένας Βέλγος αστυνομικός στην Κωνσταντινούπολη.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου