Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Η παραστάτις με την μαντήλα

Παρασκευή, 25η Μαρτίου, 2016
ΜΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Την ώρα που το «φάντασμα» της ξενοφοβίας πλανάται πάνω από την Ευρώπη και οι μουσουλμάνοι σε Γαλλία, Γερμανία και Βρετανία αντιμετωπίζουν ρατσιστικές συμπεριφορές μετά από τις επιθέσεις στο Παρίσι και της Βρυξέλλες, η εικόνα μιας μαθήτριας από την Αίγυπτο να παρελαύνει περήφανα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας είναι αν μη τι άλλο αναζωογονητική...


Η παραστάτις με την μαντήλα

Φορώντας την μαντήλα της και μια μακριά φούστα, η παραστάτις περπάτησε δίπλα στους συμμαθητές της στην μαθητική παρέλαση της Αθήνας.
Την παρέλαση παρακολούθησαν ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιωργος Καμίνης, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των κομμάτων και της εκκλησίας.
Στην κεφαλή της παρέλασης βρέθηκε, ως είθισται, το γενικό λύκειο Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός» με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821.
Στην σημερινή παρέλαση συμμετείχαν μαθητές από όλα τα σχολεία της Α' Αθηνών, από το δημοτικό έως το λύκειο.
Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου