Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Αντιπαράθεση ΝΔ-Καμμένου για την επίσκεψη στις ΗΠΑ


«ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και υπουργού Εθνικής 'Αμυνας προέκυψε με αφορμή την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αντιπαράθεση ΝΔ-Καμμένου για την επίσκεψη στις ΗΠΑ
Ο υπεύθυνος του Τομέα Εθνικής 'Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, καταθέτοντας σχετική ερώτηση στη Βουλή δήλωσε τα εξής:
«Παρά την οικονομική κρίση και τον δραστικό περιορισμό στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας, ο κ. Πάνος Καμμένος δεν διστάζει να προκαλεί τους Έλληνες. Επιστράτευσε το προεδρικό αεροσκάφος, αλλά και την Πολιτική Αεροπορία προκειμένου να μεταβεί σε κοινότητα των Η.Π.Α., επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Σημειώνεται ότι μέρος της αποστολής αποτελούσε τμήμα της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετείχε σε εκδήλωση, που διοργανώθηκε με υψηλό αντίτιμο. Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είχε καμία επίσημη επαφή με κυβερνητικούς παράγοντες των Η.Π.Α.».
«Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η στάση του κ. Δαβάκη και της Νέας Δημοκρατίας που με ερώτησή τους στη Βουλή προτείνουν την κατάργηση των παρελάσεων της Ομογένειας», απάντησε το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας.
«Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος θεωρεί υποχρέωσή του να συμβάλλει ώστε να συνεχιστούν και να ενδυναμωθούν οι εθνικές εορτές στην Ομογένεια, οι οποίες αποτελούν εθνικό καθήκον και όχι μόνο αναγκαίο καλό», πρροστίθεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου