Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Βέλγος τζιχαντιστής: Οι Βρυξέλλες ήταν μόνο το ορεκτικό

Έλληνας αξιωματικός του Στρατού, πρωτομάρτυρας και σύμβολο του Μακεδονικού Αγώνα.

 ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ISIS
Με ένα νέο φρικιαστικό βίντεο, το Ισλαμικό κράτος αναλαμβάνει για ακόμη μια φορά την ευθύνη για τις επιθέσεις στο Βέλγιο και προειδοποιεί ότι αυτές «ήταν μόνο το ορεκτικό».
Οπως αναφέρουν το τηλεοπτικό δίκτυο VTR και η εφημερίδα De Standaard, στο δεύτερο μέρος του βίντεο εμφανίζεται ο βέλγος τζιχαντιστής Ισάμ Χάιμπ – πρώην κάτοικος Αμβέρσας – ο οποίος στα Ολλανδικά δηλώνει: «Αυτό είναι ένα μήνυμα για τους πολίτες του Βελγίου, την κυβέρνηση του Βελγίου, την Ευρώπη τον υπόλοιπο κόσμο και τους συμμετέχοντας στον συνασπισμό που πολεμά εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Οσο μας βομβαρδίζετε με F-16, εμείς θα σκοτώνουμε τους δικούς σας ανθρώπους.»
«Θερίζετε αυτά που σπείρατε» αναφέρει ακόμη ο Χάιμπ. Λίγο μετά ένας δήμιος του Ισλαμικού Κράτους εκτελεί έναν όμηρο που είναι γονατισμένος με δύο σφαίρες στο κεφάλι και ακούγεται στα αραβικά η φράση: «Ο πόλεμος θα συνεχιστεί στην καρδιά της χώρας σας».
Ο Ισάμ Χάιμπ είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές του Βελγίου καθώς πριν φύγει για τη Συρία ήταν σωματοφύλακας του Sharia4Belgium  εκπροσώπου μιας οργάνωσης με τίτλο «Σαρία για το Βέλγιο» (Sharia4Belgium).
Η συγκεκριμένη οργάνωση ζητούσε την μετατροπή του Βελγίου σε Ισλαμικό κράτος και για το λόγο αυτό ετέθη εκτός νόμου ως τρομοκρατική οργάνωση. Ο εκπρόσωπος της Φουάντ Αμπντελκασέμ έχει καταδικαστεί σε 12 κάθειρξη. Στην ίδια δίκη ο Χάιμπ καταδικάστηκε ερήμην σε 15ετή κάθειρξη. 

Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου