Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Στη φρεγάτα «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα ο Νίκος Δένδιας

Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Δένδιας πραγματοποίησε επίσκεψη στη φρεγάτα «Ύδρα» που επιχειρεί στην Ερυθρά Θάλασσα.

Ουπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Δένδιας πραγματοποίησε επίσκεψη στη φρεγάτα «Ύδρα» που επιχειρεί στην Ερυθρά Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης EUNAVFOR ASPIDES, συνοδεύεται από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Δημήτριο – Ελευθέριο Κατάρα.

Ο κ. Δένδιας ενημερώθηκε από τον Κυβερνήτη της Φρεγάτας «Ύδρα» Αντιπλοίαρχο Χρήστο Δρούγκα ΠΝ, για την αποστολή της.

Απευθυνόμενος στο πλήρωμα της Φρεγάτας «Ύδρα», ο κ. Δένδιας ανέφερε:

«Πριν λίγες εβδομάδες είχα την χαρά και την τιμή να έρθω στη Σαλαμίνα και να σας χαιρετήσω πριν φύγετε. Σας είχα πει τότε ότι θα έρθω και στην Ερυθρά Θάλασσα.

Ήρθα σήμερα λοιπόν εδώ, κατ’ αρχήν για να δω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρείτε και να σας επαναλάβω ότι είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό που κάνετε. Διατύπωσα ήδη στον Κυβερνήτη τα συγχαρητήρια μου.

Γνωρίζω πάρα πολύ καλά και σας το επαναλαμβάνω ότι η πατρίδα σας έχει στείλει σε ζώνη κινδύνου. Πρέπει όμως να σας πω ότι είσαστε εδώ και το ξέρετε για να υπερασπίσετε τα δικά μας συμφέροντα, τα εθνικά μας συμφέροντα, αυτό το οποίο εξυπηρετεί την Ελληνική Δημοκρατία, την πατρίδα μας και την ελληνική κοινωνία.

Και να σας πω επίσης ότι για εμένα ήταν μεγάλη περηφάνεια που κοίταξα στον ιστό της «Ύδρας» την ελληνική σημαία να ανεμίζει στον κόλπο του Άντεν.

Θα ήθελα από την καρδιά μου να σας ευχηθώ καλή επιτυχία, καλή τύχη και ό,τι καλό. Τα συγχαρητήριά μου κύριε Κυβερνήτα, να είστε πάντα καλά και γεροί.

Σας ευχαριστώ πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου