Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Επιμένει ο Κασσελάκης στα περί υπουργοποίησής του – Νέα διάψευση από Αντώνη Διαματάρη

Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

ΑΘΗΝΑ. Επιμένει, με δήλωσή του, χθες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στον ισχυρισμό του περί πρότασης που του έγινε από τον Σύμβουλο Εκδοσης του «Ε.Κ.» και πρώην υφυπουργό Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη, για υπουργοποίησή του στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Αμεση πάντως ήταν η αντίδραση του κ. Διαματάρη που διέψευσε για μία ακόμη φορά και μάλιστα κατηγορηματικά τον ισχυρισμό αυτό.

«Ο κ. Διαματάρης, που είναι κοινός φίλος μέσω του οποίου γνώρισα τον Κυριάκο, με είχε ρωτήσει αν με ενδιαφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας γενικά και είχα πει όχι» είπε ο κ. Κασσελάκης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

«Δηλώνω κατηγορηματικά, για μια ακόμα φορά, ότι όσα ισχυρίζεται ο κ. Στέφανος Κασσελάκης περί μεσολάβησής μου για υπουργοποίησή του δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα» ήταν η άμεση αντίδραση του πρώην υφυπουργού των Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη.

Υπενθυμίζεται ότι το όλο ζήτημα περί πρότασης που έγινε στον κ. Κασσελάκη από τον κ. Διαματάρη για να αναλάβει υπουργείο στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ενέσκηψε για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδες με συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα «Documento» ο διευθυντής του γραφείου του κ. Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης.

Και τότε ο κ. Διαματάρης είχε άμεσα διαψεύσει τον ισχυρισμό αυτό με ανάρτησή του στο Χ (πρώην τουίτερ): «Το δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Documento’ (έκδοση 6ης-7ης Ιανουαρίου 2024) ότι δήθεν εγώ πρότεινα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού μετά τις εκλογές του 2019 και εκείνος αρνήθηκε, είναι απολύτως ψευδές. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη κάποιες ημέρες μετά, ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε απορία όταν του τέθηκε σχετικό ερώτημα περί πρότασης στον κ. Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο. «Θα αστειεύεστε βέβαια» ήταν η κοφτή του απάντηση.

Επίσης, για «προϊόν επιστημονικής φαντασίας» είχε κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τα όσα είχε υποστηρίξει στη συνέντευξή του ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης, περί πρότασης Μητσοτάκη για υπουργοποίηση του κ. Κασσελάκη, το 2019.

Οπως είχε πει ο κ. Μαρινάκης, «δεν πρόκειται καν για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για αποκύημα της φαντασίας του κ. Καπνισάκη και κατ’ επέκταση του κ. Κασσελάκη».

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου