Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Αντιδράσεις για τη ροζ σημαία της Γ. Λαλέ που έβαλε ο Χάρης Δούκας στο Δημαρχείο

 Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Τι σοσιαλιστής;  Μα αυτός είναι Δούκας.

Ρε, Κώστα Μπακογιάννη από αυτόν έχασες;

Άλλοι κρατούμε την Ελλάδα και άλλοι παιδιαρίζουν στην Ελλάδα.  Δεν παίζουν με τα σύμβολα του Ελληνισμού.  Εκτός… εκτός και εάν δεν είναι Έλληνες!!!

Να τι λέει ο Νόμος: «1. Όποιος δημόσια αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, και έτσι εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή».

ΑΘΗΝΑ. Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας πρόβαλε τη “Ροζ Σημαίας” της Γεωργίας Λαλέ στην πρόσοψη του Δημαρχιακού Μεγάρου Αθηνών, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου Αθηναίων για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η κίνηση προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποσπώντας είτε θετικά είτε αρνητικά σχόλια..

Πρόκειται για την σημαία που φτιάχτηκε από σεντόνια κακοποιημένων γυναικών και είχε προκαλέσει αντιδράσεις όταν ανέβηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο ελληνικό προξενείο της Νέας Υόρκης και η οποία απεσύρθη με απόφαση του υπ. Εξωτερικών Γ. Γεραπετρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου