Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Το παρασκήνιο της απόσυρσης Ασημακοπούλου – Οι άλλες δύο καρατομήσεις

Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024


Νίκος Χασαπόπουλος

Πώς φτάσαμε στην παραίτηση της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου - Τα e-mails στους απόδημους και η έρευνα του Μαξίμου

Από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στη δημοσιότητα οι καταγγελίες για τα μαζικά mails που έστειλε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Αννα Μισελ Ασημακοπούλου, παράλληλα με αυτές της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων και του υπουργείου εσωτερικών, ξεκίνησε αντίστοιχη έρευνα και το Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό να μην θέλει να μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο.

Πώς απέκτησε τελικά τη λίστα

Βρέθηκε τελικά φως στην άκρη του τούνελ, αφού, όπως πληροφορούμαι, την περιβόητη λίστα η γαλάζια ευρωβουλευτής την απέκτησε από συνεργάτη του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, μέσω του γραμματέα αποδήμων της ΝΔ Νίκου Θεοδωρόπουλου και η επίμαχη διαρροή δεν σχετίζεται επ ουδενί χρονικά με την πλατφόρμα εγγραφών για την επιστολική ψήφο.

Δεδομένου ότι ο Πρωθυπουργός δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και ο ίδιος επιθυμεί το θέμα να κλείσει χωρίς εκπτώσεις, η μεν Ασημακοπούλου διευκόλυνε και έθεσε εαυτήν εκτός κούρσας ευρωεκλογών, ο δε Σταυριανουδάκης παραιτήθηκε από γενικός γραμματέας, αναλαμβάνοντας την πολιτική  ευθύνη της διαρροής προσωπικών δεδομένων. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Νίκο Θεοδωρόπουλο.

Όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, η εξέλιξη αυτή αδικεί την εν γένει παρουσία της Ασημακοπούλου στο ευρωκοινοβούλιο καθώς και το έργο του Σταυριανουδάκη στο εσωτερικών, αλλά είναι κάποια πράγματα που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν.

«Δεν είναι τελικά όλοι ίδιοι»

Να μου πείτε, άλλοι «κατάπιαν» ολόκληρα «παρα-υπουργεία» δικαιοσύνης στο Μαξίμου και έχουν δίπλα τους, με πρωταγωνιστικό  ρόλο μάλιστα, αμετάκλητα καταδικασμένους 13-0 από τη Δικαιοσύνη και η Αννα Μισέλ δεν θα είναι υποψήφια επειδή έστειλε ενημερωτικά mails εκεί που δεν έπρεπε; Η απάντηση κρύβεται στη φράση «δεν είναι τελικά όλοι ίδιοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου