Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Δεξίωση για την 25η Μαρτίου στο Γενικό Προξενείο Βοστώνης παρουσία Κεραμέως

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Του Θεοδώρου Καλμούκου

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνης Συμεών Τέγος διοργανώνει ανοικτή δεξίωση για τον εορτασμό της Εθνικής Γιορτής της 25ης Μαρτίου την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 από τις 6 έως τις 8 η ώρα το εσπέρας, στην οποία προσκαλεί ολόκληρη την Ομογένεια.

Στην δεξίωση θα παρευρεθεί και η Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος, Νίκη Κεραμέως, η οποία θα προβεί σε ενημέρωση των ομογενών για την επιστολική ψήφο.

Οι ομογενείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν απευθείας από την κυρία Υπουργό για το θέμα της επιστολικής ψήφου και να υποβάλλουν ερωτήσεις, για την πληρέστερη κατανόηση του ζητήματος.

Είναι η πρώτη φορά που η αρμόδια Υπουργός της Ελληνικής Κυβέρνησης επισκέπτεται αυτοπροσώπως την Βοστώνη για το θέμα της επιστολικής ψήφο, το οποίο αποτελούσε την επιθυμία και το αίτημα της Ομογένειας επί πολλές δεκαετίες.

Η κυρία Υπουργός αναμένεται να επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο του Harvard στο οποίο έχει σπουδάσει, αλλά και το Πολυτεχνικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης γνωστό ως MIT, καθώς και τη Σχολή Διπλωματίας Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου