Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Αγόρασε σπίτι €1,7 εκατ. στο Κολωνάκι - «Εκτός Αθηνών ο γάμος με τον Τάιλερ»

Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Απέφυγε να δώσει απαντήσεις για τις επιχειρήσεις στις ΗΠΑ- «Υπήρχε κενό, απλά έτυχε η υποψηφιότητά μου - Θα ξεπεράσουμε αρκετά το 17,8% στις ευρωεκλογές» - Ο Τσίπρας, η Αχτσιόγλου, η τεκίλα και τα… αστακοκάραβα

Τον πλήρη απογαλακτισμό του από τον πρώην πρόεδρο και πρωθυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα επιχείρησε στην σημερινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, ο Στέφανος Κασσελάκης. Περιγράφοντας πως «κέρδισα με το σπαθί τις εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ισχύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας μου έδωσε μηχανισμό», ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε πως «δεν με βοήθησε να εκλεγώ ο Τσίπρας», κλείνοντας το κεφάλαιο του «κύκλου 2015-2019» για την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο κ. Κασσσελάκης, ο οποίος αγόρασε σπίτι 250 τ.μ. στο
 Κολώνακι αξίας 1,7 εκατ. ευρώ, υπεραμύνθηκε του lifestyle, λέγοντας ότι οφείλει κάθε πολιτικός να είναι διαυγής και οι πολίτες να γνωρίζουν τι πράττει στο σπίτι του, παρέμεινε ασαφής, ωστόσο, ως προς την επιχειρηματική του δραστηριότητα εκτός Ελλάδας. «Έχω μερικά μερίσματα χωρίς εγώ να είμαι στη διοίκηση» απάντησε αναφορικά με το επαγγελματικό του στάτους και πρόσθεσε πως «θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να μεταφέρω όλες τις δραστηριότητες εντός Ελλάδας». Ωστόσο, «δεν είναι ανάγκη να μπούμε σε ανάλυση τι έχω και τι δεν έχω» υποστήριξε, όταν ρωτήθηκε αν έχει υπό την κατοχή του «αστακοκάραβα».

Ως προς τον εκλογικό στόχο του κόμματος στις Ευρωεκλογές είπε «θα ξεπεράσουμε αρκετά το 17,8%, θέλω να κάνουμε την ανατροπή», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε ότι θα μείνει στην Ελλάδα «για πάντα», σε συνέχεια των όσων είπε ο σύζυγός του, Τάιλερ, σε συνέντευξή του χθες, όπου τοποθέτησε τη διαμονή τους στη χώρα σε ορίζοντα δεκαετίας.


Χειμερινές διακοπές

Ερωτηθείς για την καθημερινότητά του ισχυρίστηκε ότι του ίδιου και του συζύγου του τους αρέσει «καλή τεκίλα» ενώ αναφερόμενος στην αγάπη του ίδιου και του Τάιλερ για τη φύση είπε ότι «την επόμενη εβδομάδα θα πάρω μερικές μέρες για διακοπές. Θα είμαστε στην ορεινή Αρκαδία». Αποκάλυψε, επίσης, ότι ο γάμος τους στο καλοκαίρι θα γίνει εκτός Αθηνών καθώς και ότι στα σχεδιά τους είναι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους σε βάθος 5ετιας.


Ερωτηθείς για τη δημοσκοπική αποτύπωση του ΣΥΡΙΖΑ, «πριν έρθω στο κόμμα ήταν πολύ χαμηλότερα τα νούμερα» ανέφερε, λέγοντας ότι «17% δεν είναι κυβερνητικό το κόμμα» μολονότι σε θέση αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ωστόσο, «είμαστε εδώ, για να μείνουμε. Πρέπει να το πιστέψετε», σχολίασε, για να συμπληρώσει ότι «ακόμη δεν έχω εκτοξευτεί δημοσκοπικά. Είναι η αμφιβολία για τα κίνητρά μου».

Δεν έλειψαν, όμως, ούτε τα «καρφιά» για την συνυποψήφιά του τότε για την ηγεσία του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου, καθώς «29 Ιουνίου ο Αλέξης παραιτείται και κανείς από τις συνυποψηφίους μου δεν λέει τίποτα. Δομές και κανόνες. Τι λες για τη χώρα;» διερωτήθηκε ο κ. Κασσελάκης, «φωτογραφίζοντας» την κ. Αχτσιόγλου.
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου