Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019

Ο ομογενής Αρθουρ Σπύρου νέος Πρέσβης της Αυστραλίας στην Αθήνα

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, 2019

Καθήκοντα πρέσβη της Αυστραλίας στην Αθήνα αναλαμβάνει ο ομογενής διπλωμάτης Αρθουρ Σπύρου (Arthur Spyrou), όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Μαρίζ Πέιν (Marise Payne).
View image on TwitterΟπως αναφέρει η «Canberra Times», ο Σπύρου διαδέχεται την μέχρι πρότινος πρέσβη της Αυστραλίας, Κέιτ Λόγκαν (Kate Logan), ενώ θα έχει υπό την αρμοδιότητά του και άλλες δυο χώρες, και συγκεκριμένα τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, με έδρα όμως την Αθήνα. Πρόκειται για το νέο σταθμό στη σταδιοδρομία του ομογενούς διπλωμάτη, μετά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου και υπηρετούσε μέχρι σήμερα.
New beginnings in store as we're nearing the end of the year. Minister Payne announced Arthur Spyrou (@AusAmbUAE ) as the next 🇦🇺 Ambassador to 🇬🇷.👏Our new Ambassador will also be accredited to 🇧🇬&🇷🇴. Stay tuned as this account will change to his channel! https://foreignminister.govcms.gov.au/minister/marise-payne/media-release/ambassador-greece 
«Η Αυστραλία έχει μια διαρκώς αναπτυσσόμενη εμπορική σχέση με την Ελλάδα. Το 2018, οι συναλλαγές σε υπηρεσίες και αγαθά ανήλθαν στο 1,1 δισεκατομμύριο δολάρια. Η ταξιδιωτική συμφωνία ανάμεσα στην Αυστραλία και την Ελλάδα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες. Η Αυστραλία έχει πολύ καλές σχέσεις και επιθυμεί να επεκτείνει τους εμπορικούς και επενδυτικούς δεσμούς με τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία», ανέφερε η κ. Πέιν, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Σπύρου.
Με πολλά χρόνια θητείας ως διπλωμάτης, ο Αρθουρ Σπύρου έχει υπηρετήσει κατά το παρελθόν στη Ναουρού, την Κουάλα Λουμπούρ και το Παρίσι, ενώ είχε διευθυντικά καθήκοντα στις διπλωματικές αποστολές στο Βιετνάμ, το Λάος και τη Μιανμάρ. Εχει σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ και το Πανεπιστήμιο Monash. Εντάχθηκε στο Διπλωματικό Σώμα από το 2000 και θεωρείται πλέον ιδιαίτερα έμπειρος.
Ο Αρθουρ Σπύρου κατάγεται από την Κομοτηνή και είναι ομογενής πρώτης γενιάς. Ο πατέρας του ήταν το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του ΕΟΤ στην Αυστραλία, Μιλτιάδης Σπύρου (Milton Spyrou), ο οποίος έφυγε από την ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε ηλικία 85 ετών, στην Αθήνα, όπου και είχε επιστρέψει.
Εκτός από τη σχέση που έχει με την Ελλάδα, λόγω της ελληνικής καταγωγής του, του έχει ανατεθεί και κατά το παρελθόν αποστολή στην Αθήνα και, συγκεκριμένα, την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, το 2004, όπως αναφέρεται και στο βιογραφικό του.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου