Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019

Ενοχος κρίθηκε ο ομογενής γιατρός Εμμ. Λαμπράκης για διανομή οξυκωδόνηςΤετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, 2019ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ενοχος κρίθηκε ο 72χρονος ομογενής γιατρός Εμμανουήλ Λαμπράκης ο οποίος κατηγορείται για διανομή και κατοχή οξυκωδόνης, το υψηλά εθιστικό ναρκωτικό οπιοειδές που χρησιμοποιείται για δυνατούς και χρόνιους πόνους.
Η απόφαση από τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα της νότιας περιφέρειας Νέας Υόρκης, Τζέφρι Μπέρμαν, ήρθε λίγες ημέρες πριν την αναμενόμενη έναρξη της δίκης του και σχεδόν 18 μήνες μετά την παραδοχή της ενοχής του, τον Μάρτιο του 2018 όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Astoria post».
Ο Λαμπράκης, ιδιοκτήτης με άδεια από την Πολιτεία της Νέας Υόρκης δύο κλινικών, μια στην Αστόρια και μια στην Τζαμέικα του Κουίνς συναντούσε ταυτόχρονα πολλούς ασθενείς στο ίδιο ιατρείο εξέτασης. Εκεί, αφού τους έκανε μια απλή εξέταση ελέγχοντας το χέρι ή το πόδι του ασθενή και είχε μια σύντομή συνομιλία μαζί του, τους έγραφε την πολυπόθητη συνταγή. Ολοι τους, πλήρωναν αδρά για μια δόση οξυκωδόνης, συχνά έναντι 150 δολαρίων.
Μέσα σε μία ημέρα ο ομογενής γιατρός μπορεί να συνταγογραφούσε 30 ή και περισσότερες συνταγές για χάπια των 30 μιλιγκράμ. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα τέτοιο χάπι κόστιζε από 20 έως 40 δολάρια.
Μια μόνο συνταγή για 120 ταμπλέτες των 30 μιλιγκράμ αποφέρει κέρδη τουλάχιστον 2.400 δολαρίων. Ο Λαμπράκης έγραψε χιλιάδες συνταγές με αποτέλεσμα τη διανομή πάνω από 1 εκατομμύριο ταμπλετών και υπολογίζεται ότι έβγαλε συνολικά περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά το διάστημα 2011 έως 2016 σύμφωνα με το τότε ανακοινωθέν της Εισαγγελίας.
Να σημειωθεί ότι οι συνταγές οξυκωδόνης έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά και ιδιαίτερη αξία σε μετρητά για τους διακινητές ναρκωτικών. Πρόκειται για ιδιαίτερα υψηλά εθιστικό ναρκωτικό. Ο Λαμπράκης συνελήφθη το 2016 από τις ομοσπονδιακές αρχές με την κατηγορία της «συνωμοσίας διακίνησης και κατοχή με πρόθεση διακίνησης οξυκωδόνης».
Η ποινή του που αναμένεται να ανακοινωθεί τον προσεχή Φεβρουάριο μπορεί να φτάσει και τα 20 χρόνια φυλάκιση.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου