Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019

Στις 23 Ιανουαρίου αποθεώνουμε τον Αντετοκούνμπο

Άλλη μια πρωτιά θα διεκδικήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην ψηφοφορία για το All Star Game του ΝΒΑ, η οποία ξεκινά τα Χριστούγεννα

Στις 23 Ιανουαρίου αποθεώνουμε τον Αντετοκούνμπο | tovima.gr
Πώς το λένε στις προεκλογικές περιόδους; «Η ψήφος σου μετράει»! Αυτό ακριβώς. Η ψηφοφορία για το All Star Game του ΝΒΑ θα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα και οι βασικοί θα αποκαλυφθούν στις 23 Γενάρη, όπως ανακοίνωσε το ΝΒΑ. Και βέβαια, όλοι θέλουμε να δούμε τον Γιάννη να είναι όχι απλά στάρτερ, αλλά ο πρώτος των πρώτων, γιατί το αξίζει, γιατί είναι δικό μας παιδί.
Η γιορτή του μπάσκετ θα διεξαχθεί στο Σικάγο στις 16 Φλεβάρη (14-15 το Rising Stars Challenge και οι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων) και όλοι θέλουμε να δούμε τον Greek Freak, τον MVP του ΝΒΑ, αρχηγό στη μία ομάδα.
Η διαδικασία της ψηφοφορίας ξεκινά στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) τα Χριστούγεννα, πριν τα παιχνίδια του χριστουγεννιάτικου προγράμματος του ΝΒΑ κι όποιος θέλει μπορεί να ψηφίσει για τους βασικούς, γράφοντας «NBA All-Star Vote» στο Google, την εφαρμογή της Google και μέσω του Google Assistant. Επιπλέον ο κόσμος θα μπορεί να ψηφίζει ηλεκτρονικά, μέσω ΝΒΑ.Com και της εφαρμογής του ΝΒΑ.
Όλοι οι παίκτες του ΝΒΑ είναι διαθέσιμοι για επιλογή και για 5 μέρες (2,3, 10, 16 και 20 Γενάρη), οι ψήφοι θα μετρούν διπλοί. Βεβαίως, δεν ψηφίζει μόνο κόσμος (η ετυμηγορία επηρεάζει κατά 50% την απόφαση), αλλά κι οι παίκτες του ΝΒΑ και τα media (έχουν από 25%). Δύο φορές, στις 2 και 9 Ιανουαρίου, θα μάθουμε την πορεία της ψηφοφορίας, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 16 Ιανουαρίου.
Η αποκάλυψη των αποτελεσμάτων, η βραδιά του Γιάννη δηλαδή, θα γίνει από το ΤΝΤ στις 23 Ιανουαρίου. Πέρυσι αρχηγοί ήταν ο Αντετοκούνμπο κι ο ΛεΜπρον, φέτος δεν είμαστε σίγουροι για τον… ΛεΜπρον.
Αρχηγοί θα είναι οι παίκτες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερους ψήφους από κάθε περιφέρεια, οπότε αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή όλων και η στήριξη στον κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου