Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ

Τρίτη, 20 Ιουνίου, 2017

Πέθανε ο φοιτητής που είχε επιστρέψει σε κώμα από τη Βόρεια Κορέα
Ο Γουόρμπιερ μεταφέρεται σε δικαστήριο μετά τη σύλληψή του από το καθεστώς της Πιονγιάνγκ.Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Πέθανε ο 22χρονος αμερικανός φοιτητής Οτο Γουόρμπιερ, που κρατούνταν επί 17 μήνες στη Βόρεια Κορέα και επαναπατρίστηκε στις 13 Ιουνίου σε κωματώδη κατάσταση, ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας η οικογένειά του. 
«Δυστυχώς, η φρικτή και βασανιστική μεταχείριση που είχε ο γιος μας στα χέρια των Βορειοκορεατών βεβαίωσε ότι καμία άλλη έκβαση δεν ήταν πιθανή εκτός από τη θλιβερή που βιώσαμε σήμερα (χθες)», ανέφερε η οικογένεια του 22χρονου φοιτητή έπειτα από τον θάνατό του στις 2.20 μ.μ. (Ωρα Ανατολικών ΗΠΑ) στο ιατρικό κέντρο του πανεπιστημίου του Σινσινάτι.
Ο Γουόρμπιερ βρισκόταν σε κώμα περισσότερο από ένα χρόνο μετά την καταδίκη του από Ανώτατο Δικαστήριο της Βόρειας Κορέας σε 15 χρόνια καταναγκαστικά έργα για «εχθρικές δραστηριότητες» και συνωμοσία».
Απελευθερώθηκε έπειτα από διαπραγματεύσεις αξιωματούχων των δύο χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου