Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ

Τρίτη, 20 Ιουνίου, 2017

Πέθανε ο φοιτητής που είχε επιστρέψει σε κώμα από τη Βόρεια Κορέα
Ο Γουόρμπιερ μεταφέρεται σε δικαστήριο μετά τη σύλληψή του από το καθεστώς της Πιονγιάνγκ.Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Πέθανε ο 22χρονος αμερικανός φοιτητής Οτο Γουόρμπιερ, που κρατούνταν επί 17 μήνες στη Βόρεια Κορέα και επαναπατρίστηκε στις 13 Ιουνίου σε κωματώδη κατάσταση, ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας η οικογένειά του. 
«Δυστυχώς, η φρικτή και βασανιστική μεταχείριση που είχε ο γιος μας στα χέρια των Βορειοκορεατών βεβαίωσε ότι καμία άλλη έκβαση δεν ήταν πιθανή εκτός από τη θλιβερή που βιώσαμε σήμερα (χθες)», ανέφερε η οικογένεια του 22χρονου φοιτητή έπειτα από τον θάνατό του στις 2.20 μ.μ. (Ωρα Ανατολικών ΗΠΑ) στο ιατρικό κέντρο του πανεπιστημίου του Σινσινάτι.
Ο Γουόρμπιερ βρισκόταν σε κώμα περισσότερο από ένα χρόνο μετά την καταδίκη του από Ανώτατο Δικαστήριο της Βόρειας Κορέας σε 15 χρόνια καταναγκαστικά έργα για «εχθρικές δραστηριότητες» και συνωμοσία».
Απελευθερώθηκε έπειτα από διαπραγματεύσεις αξιωματούχων των δύο χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου