Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ο ΤσIπρας θα προχωρHσει μOνος του! “ΜαντρωμEνοι” οι βουλευτEς του ΣΥΡΙΖΑ ψηφIζουν Oτι πει το κOμμα γιατI Eτσι και πEσει η κυβEρνηση πολλοI απO αυτοYς οYτε υπουργοI αλλA και οYτε βουλευτEς θα ξαναγIνουν! ΟπOτε, Oπως λEει και η λαϊκH παροιμIα “ο φOβος φυλAει τα Eρημα”.

Λεβέντης: Ζήτησα από τον Τσίπρα οικουμενική κυβέρνηση
Την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση εξέφρασε, στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, ο Βασίλης Λεβέντης. Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε χαρακτηριστικά μεταφέροντας τη συνομιλία του με τον πρωθυπουργό: 
«Ο κ. Τσίπρας είναι αποφασισμένος να πάει την Ελλάδα προς την Ευρώπη. Αυτό μου δήλωσε. Εγώ του είπα ότι φοβάμαι το κόμμα του. Τον είδα σκεπτικό. Η Ελλάδα χρειάζεται μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση και η κυβέρνηση αυτή δεν πιστεύει στην Ευρώπη».
Ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ότι πρότεινε στον πρωθυπουργό την δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης. «Θα ήταν γενναίο να φτιάξετε μία κυβέρνηση που να είναι μέσα και η ΝΔ για να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προσθέτοντας:
«Οι παλιότεροι ηγέτες της αριστεράς, χάρη της συναίνεσης κάνανε γενναίες υποχωρήσεις» και αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε:
«Του πρότεινα να το σκεφτεί. Δύο δρόμους έχει ο κ. Τσίπρας ή να πάει μόνος του ή να φτιαχτεί μία κυβέρνηση οικουμενική για να βοηθήσει να βγει η χώρα από την κρίση. Αλλά ο κ. Τσίπρας μου είπε ότι θα προχωρήσει μόνος του».
Τελειώνοντας τη δήλωσή του ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε: «Ο κ. Τσίπρας ελπίζει ότι μπορεί να μείνει μέχρι τέλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου